základní část, 23. kolo
19.01.2008 16:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

St. Mirren FC - Motherwell FC 3:1

St. Mirren si hlavně díky dvěma brankám Iana Maxwella zajistil všechny body po výhře 3:1 nad těžkým soupeřem z Motherwellu. Domácí St. Mirren šel do vedení už v deváté minutě gólem Corcorana, o dvě minuty později ale bylo srovnáno, když se trefil kanonýr Clarkson. O zisku tří bodů nakonec rozhodl svými dvěma trefami Maxwell.

Lépe vstoupili do zápasu domácí a v 9. minutě si zajistili vedení 1:0. Dargo našel nabíhajícího Corcorana, který přesnou střelou umístil míč do sítě. Bylo to zasloužené vedení, ale o dvě minuty později o něj domácí přišli. Míč dostal David Clarkson, zpracoval si ho, obešel gólmana Chrise Smithe a střelou do prázdné brány vyrovnal na 1:1. Po půlhodině hry mohli jít hráči St. Mirrenu znovu do vedení, Graeme Smith si ale s tvrdou střelou Darga poradil. Šance měli i hosté, Clarkson po spolupráci s McCormackem ale pálil vedle pravé tyče. Domácí se podruhé dostali do vedení ve 38. minutě. Po rohovém kopu Marka Corcorana se v pokutovém území dostal k míči Ian Maxwell a zblízka se nemýlil.

MacPhersonovi svěřenci začali druhý poločas stejně dobře jako první a ve 49. minutě vedli už o dva góly. Po zmatku před bránou se k míči dostal Corcoran, poslal míč Maxwellovi, který přesnou střelou zajistil St. Mirrenu vedení 3:1. Na gól mohl o chvíli později odpovědět Hughes, ale nedokázal míč usměrnit do brány. St. Mirren sehrál skvělý zápas a mohl vyhrát ještě vyšším rozdílem. Dormanova dalekonosná střela ale do brány nezamířila. Konec zápasu se blížil a hosté museli hru otevřít. Po Clarsonově centru dostal míč přesně na hlavu Porter a Chris Smith měl co dělat, aby míč vyrazil. Poslední šanci utkání měli znovu domácí, Dargo se ale netrefil, přesto St. Mirren získává za povedené utkání tři body.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Velmi přeji domácím, aby si bodově polepšili. Motherwell je silný soupeř, daří se mu, ale jako každý jiný, i on je k poražení. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jó, povedlo se !!! A na umístění je to ihned vidět. Jen tak dál !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele