základní část, 25. kolo
09.02.2008 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

St. Mirren FC - Inverness Caledonian Thistle 1:1

Souboj domácího St. Mirrenu a Invernessu skončil remízou 1:1. Hosty v první půli poslal do vedení Grant Munro a v druhém dějství zachránil domácímu týmu alespoň bod Billy Mehmet.

Úvodní šanci zápasu měl na svých kopačkách útočník Thistle Dennis Wyness, v koncovce však selhal. Neujala se ani dvacetimetrová střela záložníka hostů Iana Blacka, kterou brankář Chris Smith bez potíží lapil. Další úspěšný zákrok Smithe přišel při přímém kopu Dona Cowieho, který zneškodnil. Poté však už brankář domácích nestačil na střelu Munra z deseti metrů a Inverness se tak ujal vedení. St. Mirren se probudil před přestávkou, když zahrozil, nikoliv však skóroval, Stephen McGinn.

V druhé pětačtyřicetiminutovce však Caley hráli stále více defenzivně a domácí Mehmet málem vyrovnal hlavičkou z bezprostřední blízkosti. Obránce Ian Maxwell pálil po přímém kopu Marka Corcorana z voleje nad. Když chybělo 15 minut do konce zápasu, brankář hostů Michael Fraser vyrazil střelu Hamiltona, ale z následnou dorážkou Mehmeta si už poradit nedokázal. Inverness tak doplatil na pasivní hru a obdržel vyrovnávací branku. Caley se ještě zkoušeli vrátit zpět do vedení, ale Smithe už překonat nedokázali.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeji domácím, tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele