základní část, 17. kolo
15.12.2007 16:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Dundee United 0:3

Dundee United dalo zapomenout na týden starou porážku ve Falkirku a dnes si svěřenci Graiga Leveina poradili se St. Mirrenem snadno 3:0. O výhru se postarali David Robertson, Noel Hunt a Willo Flood.

Ve 22. minutě zachytil domácí brankář Chris Smith centr Morgara Gomise. Míč však Stmithovi vypadl z rukavic přímo k hostujícímu Darrenu Dodsovi. Brankář ale svou chybu napravil a pokus Dodse zneškodnil. Po nudné první půli přišel vynikající nástup Dundee do poločasu druhého. Ve 49. minutě našel Robson dlouhým pasem Robertson, který z voleje propálil domácího brankáře. Druhý gól přišel třináct minut před koncem. Po přímém kopu Flooda se do zakončení dostal Dods, ale domácí brankář Smith jeho střelu hlavou vyrazil. K odrážce se však dostal Noel Hunt, jenž rozvlnil sít a zvýšil tak na 2:0. Tři minuto po druhém gólu byl po druhé žluté kartě vyloučen hráč domácích Hugh Murray. St. Miren tak musel posledních deset minut dohrávat v deseti. Poslední hřebíček do rakve St. Mirrenu přibili hosté v poslední minutě zápasu. Prince Buaben připravil šanci pro Flooda, který překonal brankáře a stanovil výsledek utkání na konečných 3:0 pro hosty.

United po prohře 0:3 ve Falkirku opět zaznamenali plný bodový zisk a v tabulce poposkočili na čtvrté místo.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

St. Mirren překvapili remízou na Celticu a budou chtět potvrdit, že to nebyla náhoda, Dundee Utd. ale budou proti. Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Dundee Utd. se pěkně rozparádili a nahradily body ztracené ve Falkirku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele