základní část, 12. kolo
03.11.2007 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Motherwell FC - St. Mirren FC 1:1

Motherwell, který se nachází v poklidném středu tabulky, přivítal na svém stadiónu St. Mirren a vyválčil remízu 1:1. Domácí do vedení poslal Chris Porter, ale ještě do přestávky stihl St. Mirren odpovědět. Vyrovnávací gól si připsal Stewart Kean.

Motherwell vstoupil do zápasu lépe a už v sedmé minutě si vytvořil gólovou příležitost. Steven McGarry přihrál Davidu Clarksonovi, který posunul míč ještě na Rosse McCormacka, ale jeho střela byla zablokovaná.

Ve 29. minutě nasměroval Jim Paterson autové vhazování na Phila O'Donnella, ten míč přihrál na levé křídlo Davidu Clarksonovi. Domácí kapitán našel pěkným centrem Portera, který už neměl téměř žádnou práci a balón pohodlně zasunul do branky.

Domácí pokračovali ve své převaze, ale ve 45. minutě ztratili vedení, když Alex Burke z rohu adresoval míč Billymu Mehmetovi, ten prodloužil na Stewarta Keana, jenž dopravil míč do sítě.

Konečná remíza 1:1 byla férová, protože Motherwell byl lepší v první půli a St. Mirren měl převahu zase ve druhém dějství.

Autor: Petr Páral / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele