základní část, 18. kolo
22.12.2007 16:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Motherwell FC - Falkirk FC 0:3

Falkirk si odváží z Motherwellu tři body za jasnou výhru 3:0. Falkirk vstřelil všechny góly až ve druhé půli, ve 49. minutě se trefil Higdon, v 60. minutě ten samý hráč vedení zvýšil a o pět minut později přidal třetí gól Falkirku Cregg.

Lépe vstoupili do zápasu domácí, dalekonosná střela McCormacka ale mířila vedle. O chvíli později McCormack přihrál Porterovi, který také nemířil přesně. Ve 12. minutě už musel Krul poprvé zasahovat, s tvrdou střelou McCormacka si poradil. Falkirk se do útoku zrovna nehrnul a když už si hosté nějakou střelu připsali, Graeme Smith míč za svá záda nepustil. Jedinou větší šanci hostí si připsal Thomson, jeho střela ale mířila nad bránu. Větší příležitosti ke skórování měli domácí, Clarkson ani Porter nedokázali vsítit vedoucí gól. Smith si poprvé sáhl na míč až šest minut před přestávkou, Higdonova hlavička ho však nevystrašila.

Ve 49. minutě padl nečekaný gól. Holden přihrával a Higdon přesně zakončil akci vedoucím gólem. Motherwell byl blízko vyrovnání, volný kop McCormacka mířil mimo. Hosté si své vedení zdvojnásobili v 60. minutě. Moutinhův centr z pravé strany se dostal k Higdonovi a útočník Falkirku střelou z dálky překonal podruhé Smithe. V 64. minutě už fanoušci domácích viděli gól, Porterova střela z úhlu ale skončila jen v postranní síti. O minutu později ale hosté své vedení ještě zvýšili. Thomson prošel do pokutového území soupeře, přihrál Creggovi, který střelou z otočky překonal bezmocného Smithe. Do konce utkání už se stav nezměnil a hosté si tak odváží všechny body za výhru 3:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácím to zatím šlape jako nikdy ! Tak uvidíme, tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele