o titul, 35. kolo
26.04.2008 13:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Motherwell FC - Dundee United 2:2

Velmi vyrovnaný byl souboj mezi Motherwellem a Dundee United a po právu si oba kluby připisují na své konto bod za remízu 2:2. Do vedení šli už v 17. minutě domácí, gólem Portera, těsně před koncem poločasu ale bylo vyrovnáno, když si vlastní gól vstřelil Craigan. V 50. minutě znovu vedl Motherwell, podruhé se trefil Porter a až 86. minuta znamenala vyrovnání z kopačky Wilkieho.

Hráči Dundee vlétli do zápasu a Smith měl co dělat, aby všechny střely lapil. Už v prvních minutách se do dvou šancí dostal Willo Flood, poprvé Smith krásně zasáhl a míč chytil, druhá střela letěla mimo bránu. Flood se do šancí dostával přes chybující obranu, kde si Hammell a Quinn nedokázali s protihráčem poradit. V 17. minutě ale udeřili domácí. Stephen Hughes zleva centroval a Chris Porter dopravil hlavou míč do sítě, 1:0. O pár minut později se znovu ukázal Porter, jehož střelu nadzvedl vítr a Zaluska musel předvést dobrý zákrok, aby míč nepustil.

Po půlhodině zahrával volný kop Bob Malcolm a jeho nebezpečná střela málem zamířila do brány. O pár minut později se do šance dostal Lee Wilkie, naštěstí pro domácí ale zaváhal a střelu v gól neproměnil. Až v poslední minutě první půle padl vyrovnávací gól. Grainger centroval, Hunt posunul míč a nešťastně si hlavou do vlastní brány vstřelil balón Craigan.

Ve druhé půli domácí diváci už po pěti minutách slavili branku. McCormack přihrál a kanonýr Porter dostal Motherwell znovu do vedení. United se tlačili dopředu a blízko vyrovnání byl Flood, jehož volný kop zastavila až tyč. Na gól se čekalo do 86. minuty, kdy si hosté zajistili remízu. Dods našel volného Wilkieho, jenž se hlavou nemýlil. Zápas skončil spravedlivě 2:2.

Autor: Vít Sedlák / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeju to Dundee Utd. ! Aspo'n bod. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele