základní část, 17. kolo
15.12.2007 16:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Motherwell FC - Aberdeen FC 3:0

Motherwell si poradil s Aberdeenem, když už v první půli si zajistil jasnou výhru 3:0. V osmé minutě se z penalty trefil McCormack, o chvíli později zvýšil vedení McGarry a těsně před poločasem uzavřel McCormack svým druhým gólem v utkání skóre na 3:0.

Motherwell začal zápas velmi dobře a už v osmé minutě si připsal vedoucí gól. Richie Byrne ve svém pokutovém území nedovoleně zastavil Chrise Portera a následný pokutový kop proměnil Ross McCormack. Autor prvního gólu mohl o chvíli později vedení svého týmu ještě zvýšit, obešel gólmana Langfielda, ale následně mířil jen do postranní sítě. Ve 12. minutě už ale druhý gól Motherwellu přišel. Steve McGarry dostal míč od Quinna a přesnou střelou zdvojnásobil vedení domácích. Hosté se snažili snížit nepříznivý stav, brankář Motherwellu nejprve vyrazil střelu Millera a Lovell následně mířil vedle brány. Dalekonosnou střelu zkusil Byrne, míč ale mířil mimo bránu. V poslední minutě prvního poločasu po dobré práci Hughese, ještě zvýšil vedení domácích McCormack už na 3:0.

I v druhém poločase měli navrch domácí, po rohovém kopu McCormacka mohl hlavou skórovat Quinn, mířil ale nad bránu. McCormack si mohl o chvíli později připsat dokonce hattrick, nedokázal ale prostřelit Langfielda. Dobrou střelu vyslal z volného kopu Aluko, Smith ale skvělým zákrokem udržel čisté konto. Chvíli před koncem zápasu měl další šanci McCormack, Darren Smith mu daroval míč, ale McCormack přestřelil. Graeme Smith se ještě vytáhl při střele Diamonda a utkání tak skončilo jasným vítězstvím domácích v poměru 3:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí jsou zatím nečekaně vysoko, za to Aberdeen zatím trochu za očekáváním zaostává. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele