o titul, 37. kolo
10.05.2008 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Motherwell FC - Aberdeen FC 2:1

Motherwell dosáhl vítězství 2:1 nad Aberdeenem. Do vedení se domácí dostali v 61. minutě, po trefě Smithe. O šest minut později Aberdeen vyrovnal gólem Aluka, domácí ale nakonec dotáhli zápas do vítězného konce. V 81. minutě vsítil vítěznou branku Porter.

Před startem zápasu byl minutový potlesk, pro nedávno zesnulé dvě bývalé hvězdy Motherwellu, Charlieho Aitkena a Matta Thomsona. První větší šanci zápasu měl Clarkson, do vedení ale svůj Motherwell nedostal, mířil těšně vedle. Už v 17. minutě hosté museli střídat, odešel zraněný Considine, kterého nahradil Dave Bus. Domácí o chvíli později zahrávali volný kop a Hammellovu nebezpečnou střelu musel vyrážet Langfield. Více se toho do konce nudné první půle nestalo.

McGhee o přestávce střídal, na hřiště poslal Smithe a na lavičku posadil Fitzpatricka. Po několika menších šancích na obou stranách přišel první gól zápasu v 61. minutě. Hughes přihrál Smithovi a dvacetiletý mladík zařídil domácím vedení. O pár minut později bylo vyrovnáno, na druhé straně se trefil ještě o rok mladší Aluko. Darren Mackie nahrál Sone Alukovi a na jeho střelu byl gólman Smith krátký. Za hosty mohl vstřelit gól Nicholson, Smith ale míč za svá záda nepustil. V 81. minutě padl rozhodující gól celého utkání. Hughes našel Portera, který přesným zakončením rozhodl o vítězství domácích v poměru 2:1.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele