základní část, 29. kolo
01.03.2008 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - St. Mirren FC 1:0

Souboj o desátou příčku tabulky vyzněl lépe pro domácí, kteří si gólem Dannyho Invincibila z pětadvacáté minuty zajistili výhru 1:0 a tím pádem i tři body. St. Mirren klesl po tomto zápase na jedenácté místo tabulky.

Kilmarnock do zápasu doslova vlétl a už po sedmnácti sekundách hry mířil těsně vedle brány Fowler. V deváté minutě přišla druhá slibná příležitost domácích, Bryson ale trefil jen obránce Maxwella. Na druhé straně se dostal do šance Billy Mehmet, míč jím vyslaný však plachtil vysoko nad bránu. Jediný gólový moment zápasu přišel ve 25. minutě hry. Garry Hay zahrával rohový kop, Smith na míč nedosáhl a na zadní tyči už byl připravený Invincibile, který balón dopravil do brány. Kilmarnock gól povzbudil a v další šanci mířil těsně vedle brány Hamill. Pět minut před koncem první půle promeškal obrovskou příležitost k vyrovnání útočník Saints Stewart Kean, když sám před bránou zaváhal a svoji střelu namířil vedle.

Domácí vyběhli do druhé půle s jednou změnou, zraněného Corrigana nahradil Murray. V 55. minutě mohl Kilmarnock vést už rozdílem dvou branek, Smith ale skvěle zasáhl a zneškodnil Brysonovu střelu. Domácí museli podruhé střídat v 59. minutě, Taouil odešel s poraněním hlavy a místo něj vyběhl na trávník Di Giacomo. St. Mirren byl blízko vyrovnání, Mehmetova hlavička ovšem mířila jen mimo bránu Combea. Invincibile si mohl připsat druhý gól utkání, Smith ale brance zabránil povedeným zákrokem. Gól už nepadl a domácí tak získávají za výhru 1:0 nad St. Mirrenem tři body.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Důležitý zápas pro oba. Pokud domácí vyhrají, dostanou se v tabulce právě před St. Mirren. Což se doufám nestane, přeji totiž St. Mirren a tak věřím že by bod mohl být. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele