základní část, 19. kolo
26.12.2007 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Hibernian Edinburgh 2:1

Souboj dvou týmů, kterým se v poslední době příliš nedařilo, vyšel lépe domácímu Kilmarnocku, který zvítězil nad Hibernianem 2:1. První branku vstřelil v 36. minutě Nish, druhou přidal v 75. minutě Taouil a vítězství domácím už nedokázal vzít ani v 90. minutě z penalty skórující Shiels.

První velkou šanci měli domácí, když Taouil zkoušel překvapit Ma-Kalambaye. Gólman Hibs míč vyrazil na roh. Utkání bylo velmi vyrovnané, Ma-Kalambay i na druhé straně Combe chytali dobře a drželi svůj tým. Po půlhodině hry prošel do blízkosti soupeřovy brány hráč Hibs, Merouane Zemmama, těsně před výstřelem ale uklouznul a nebezpečí skočilo. O chvíli později se znovu prosadil do šance Zemmama, ale jeho střela mířila vedle. Ve 36. minutě se domácí dostali do jednogólového vedení, po přesné střele Colina Nishe.

Hned zpočátku druhé půle měl šanci ke srovnání Shiels, jeho tvrdá rána ale nezamířila do brány. Druhou branku mohl přidat Nish, Ma-Kalambay ale akrobaticky míč vyrazil. Střelou z úhlu zkoušel o chvíli později Taouil překvapit gólmana Hibernianu, to se mu málem povedlo a Ma-Kalambay měl co dělat, aby míč vyrazil. V 75. minutě to ale bylo už o dva góly. Nish zkoušel střelu, míč se dostal k Taouilovi, který už neměl se zakončením žádné problémy. Hibernianu se už povedlo jen snížit. V 90. minutě se do pokutového území domácích dostal Shiels a byl faulován gólmanem Combem. K pokutovému kopu se postavil sám Shiels a snížil na konečných 2:1.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele