základní část, 33. kolo
05.04.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Heart of Midlothian 0:0

V zápase mezi Kilmarnockem a Hearts čekali diváci na gól marně. Oba týmy tak získávají po bodu a končí až za první šestkou, budou zařazeni do druhé skupiny.

Hearts bojovali o šestou pozici, nakonec jim ale dech nestačil a končí tak ve spodní polovině tabulky. Oba týmy začaly aktivně, první šanci si vytvořil Kilmarnock. Frazer Wright dostal míč, mířil ale hodně mimo. Na druhé straně pálil Mikoliunas, ovšem střela byla nepřesná. Velkou šanci měl James Fowler, ani on neprostřelil Bassa. O chvíli později vytáhl Basso skvělý zákrok, chytil nebezpečnou střelu Invincibila. Domácí byli při chuti, tentokrát mířil na bránu Lilley, Basso jeho hlavičku čekal a znovu balón nepustil za svá záda. V dobré pozici byl i Clancy, střelil ale vedle. Hearts se nedařilo a Tall byl napomenut žlutou kartou za faul na Fernandeze. Právě Fernandez byl dalším, kdo otestoval Bassovu připravenost, gólman Hearts znovu zasáhl.

Hearts se po dlouhé době dostali do příležitosti, po Kingstonově volném kopu hlavičkoval Berra, mířil ovšem mimo bránu. Po hodině hry byl ze hřiště stažen Ivaskevicius, nahradil ho Gary Glen, ani mu se ale nepodařilo rozvlnit síť Combeho brány. Čas běžel a na světelné tabuli bylo stále skóre 0:0. Změnit to mohl Mehdi Taouil, Basso chytal skvěle a míč vytěsnil. Basso byl možná nejlepším hráčem zápasu, na druhé straně hřiště ale byli Hearts poloviční. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 1:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele