základní část, 21. kolo
02.01.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Kilmarnock FC - Falkirk FC 0:1

Jeden ze tří středečních duelů se odehrál na Rugby Parku, kde domácí Kilmarnock podlehl Falkirku 0:1. O jediný gól se postaral hned v úvodu utkání hostující Carl Finnigan.

Jako první se do brankové příležitosti dostal Falkirk. Mladik Scott Arfield si udělal prostor pro zakončení, ale jeho střelu zneškodnil domácí brankář Combe. Ovšem v jedenácté minutě se fanoušci hostí už radovat mohli. Centr, který vyprodukoval Dean Holden, našel před bránou Finnegana, jenž střelou k tyči překonal domácího gólmana a poslal hosty do vedení.

Potom se zaskvěli i hráči Kilmarnocku. Fraser Wright vybídl dobrým balonem k zakončení Davida Fernandeze, ale jemu se střela vůbec nepovedla a stav zápasu tak zůstal nezměněn. Kilmarnock dělal v zápase spoustu chyb. Z jedno takového zaváhání mohl zvýšit vedení hostů Michael Higdon, ale jeho hlavička šla nad Combeho bránu.

Ve druhé polovině se domácí pokoušeli vyrovnat, ale Wrightův pokus hlavou po centru Walse mířil vedle. Nakonec se po střele Simona Forda rozvlnila síť i za bránou hostujícího brankáře Krula. Branka však nebyla uznána pro ofsajd, ve kterém se nacházel domácí utočník Colin Nish. Zoufalství hráčů Kilmarnocku skončilo rvačku v pokutovém území Falkirkou. Fraser Wright si vyřizoval účty s hostujícím brankářem Timem Krulem, který se v potyčce nechoval příliš moudře a rozhodčí poslal oba hráče předčasně do sprch.

Pro Falkirk je to už čtvrté vítězství v řadě, které znamená posun do první šestky skotské ligy.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spíš bych si přisadil na domácí. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele