o udržení, 38. kolo
17.05.2008 16:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Kilmarnock FC - Falkirk FC 2:1

Kilmarnock ukončil nepříliš podařenou sezonu těsným vítězství nad Falkirkem v poměru 2:1. Hosty nejdříve poslal do vedení Pedro Moutinho, Killie však zbraně nesložili a brankami Mehdiho Taouila a Paula Di Giacomoa otočili vývoj utkání.

Falkirk se dostal do vedení už v jedenácté minutě, když udeřil hned z první šance. Pedro Moutinho získal na polovině hrací plochy balon, se kterým se vydal směrem na domácí branku a z 25 metrů vyslal ránu, na kterou byl Alan Combe krátký.

Poté převzali hru do svých rukou domácí hráči a výsledkem byl ve dvacáté čtvrté minutě vyrovnávací gól. James Fowler adresoval míč na Mehdiho Taouila, jenž prostřelil hostujícího brankáře Roberta Olejnika. O chvíli později pálil Grant Murray, tentokrát si však Olejnik připsal úspěšný zákrok. Skvělý průnik ukázal Fowler, který se dostal až za posledního obránce, mířil ale vedle. Pak následovala série zmařených šancí ze strany domácího týmu. Dvakrát se neprosadil Dalglish, úspěšní nebyli ani Invincibile s Davidem Lilleyem. Vítězného gólu se nakonec Kilmarnock dočkal. Na centr Garryho Haye se parádně zavěsil střídající Paul Di Giacomo a hlavou dopravil míč do sítě.

Kilmarnock i přes výhru zůstal na předposlední pozici, jelikož St. Mirren remízoval v Invernessu a zajistil si tak desátou pozici. Falkirk obsadil konečné sedmé místo.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele