základní část, 14. kolo
24.11.2007 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Inverness CT - St. Mirren FC 1:0

Inverness si poradil se St. Mirrenem, když jedinou a rozhodující branku zápasu vstřelil už v šesté minutě Cowie.

Zápas začali aktivněji domácí a gól vytěžili hned z první velké šance. McBain prošel přes obránce a jeho následnou přihrávku dorazil do sítě Don Cowie. Domácí mohli jít už do dvougólového vedení, střela Duncana ale mířila mimo. St. Mirren se také snažil útočit a největší šanci první poločasu měl po přihrávce Mirandy Kean, ten ale na míč nedosáhl. Hugh Murray ihned vrátil míč do pokutového území, kde se k hlavičce dostal Mehmet, avšak míč skončil v náručí gólmana Frasera.

Druhý poločas se hrál v hustém dešti a silném větru a pro obě strany byl zápas velmi obtížný. Velkou šanci na vyrovnání měl Kean, jemuž zkazil radost Fraser. Míče se znovu ujali domácí, Wynessovu dobrou střelu chytil Smith. Na druhé straně zkusil štěstí Murray, jeho zatočený míč nezamířil do brány. V 78. minutě zkomplikoval hostům hon za vyrovnáním, svou druhou žlutou kartou v zápase Haining. Když před koncem neproměnil svou šanci ani Kean, skončilo utkání vítězstvím domácích 1:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeju hostům a rozhodně mají šanci. Tip 2:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele