o udržení, 38. kolo
17.05.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - St. Mirren FC 0:0

Ve velmi vyrovnaném utkání mezi Invernessem a St. Mirrenem se diváci gólu nedočkali. Ani jeden tým své šance nedokázal přetavit v branku a gólmani po bezchybném výkonu udrželi čistá konta.

St. Mirren chtěl hrát na výhru, která by tým posunula na devátou příčku tabulky, před dnešního soupeře. Kouč domácích, Craig Brewster, udělal v sestavě oproti minulému kolu změny. Dennis Wyness a Russell Duncan byli od začátku na hřišti na úkor Iana Blacka a Roryho McAllistera. Na druhé straně vyběhli na trávník Stephen O'Donnell a Hugo Murray, namísto Franca Mirandy a Jima Hamiltona. Zápas začal velmi ostře, už po osmi sekundách zajel domácí Proctor tvrdě do Craiga Darga a obdržel žluté napomenutí. Volný kop zahrával Ryan McCay, gólman Fraser ale míč pohodlně chytil.

O chvíli později měli šanci domácí, k míči se dostal Dougie Imrie, Howard ale zasáhl a míč vyrazil. Šance byly na obou stranách, David Barron poslal nebezpečný míč napříč pokutovým územím, Dargo ale nedoskočil. Domácí mohl poslat do vedení Wyness, svoji hlavičku ovšem nenamířil přesně. Inverness o chvíli později znovu zahrozil, střela Cowieho ale byla sražena na roh.

I ve druhé půli bezchybní gólmani nedali divákům možnost slavit gól. Další šanci měl Dargo, znovu ale nemířil přesně. Možná největší gólovou šanci utkání měl Marius Niculae, jeho střela ale jen orazítkovala tyč. Nebezpečnou šanci měl i O'Donnell, jeho výstřel z úhlu ovšem Fraser vyrazil. Proctor byl proti Dargovi jako vysazený a v 54. minutě si za další ostrý faul vysloužil červenou kartu. Domácí tak hráli v deseti a do útoku se už nehrnuli, počet šancí se tak o mnoho zmenšil. Velkou příležitost měl Barron, bezchybný Fraser ovšem míč vyrazil na roh. Zápas skončil 0:0 a týmy získávají po bodu.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrý bod pro St. Mirren FC !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele