základní část, 26. kolo
16.02.2008 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Inverness Caledonian Thistle - Dundee United 1:1

Zápas mezi Invernessem a Dundee United byl velmi vyrovnaný a tak nikoho na konci zápasu nepřekvapilo skóre 1:1. Do vedení se v 68. minutě dostali hosté gólem Buabena, Inverness v 84. minutě vyrovnal na konečných 1:1, když se trefil Paatelainen.

Lépe vstoupili do zápasu domácí a už v prvních minutách hry zkusil štěstí Don Cowie, míč mířil mimo. United se do hry dostali až v 26. minutě, Fraser ale Buabenův halfvolej vytěsnil. Inverness byl o něco lepším týmem a Cowie svojí střelou prověřil připravenost gólaman Zalusky. Na druhé straně měl příležitost k otevření skóre Buaben, s jeho nízkou střelou si Fraser poradil. Dobrou příležitost měli z volného kopu domácí, Ian Black však mířil mimo bránu.

Do druhé půle vstoupili hosté s Huntem, jenž nahradil De Vriese. První příležitost byla k vidění na druhé straně, McBainův pokus zablokoval Dillon. V 68. minutě se k míči dostal Hunt, našel před bránou nikým nechráněného Buabena, jenž s přesným zakončením neměl žádné problémy. Inverness se zkusil vrátit do hry, Bayneovu tvrdou ránu ale chytil Zaluska. Šest minut před koncem zápasu ale už Zaluska svůj tým nezachránil. McBainův centr už letěl k Bayneovi, ten míč přenechal Paatelainenovi, který se nemýlil a střelou do horní části Zaluskovi brány vyrovnal na 1:1. Cowie mohl dokonce zápas rozhodnout, Zaluska ale míč lapil. Týmy tak získávají po bodu.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po dlouhých letech okupují Dundee Utd. přední příčky tabulky, tak teď to jen nepokazit. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele