základní část, 33. kolo
05.04.2008 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Hibernian FC - St. Mirren FC 2:0

Zápas mezi Hibernianem a St. Mirren měl vítěze už po pěti minutách hry. Ve čtvrté minutě vsítil vedoucí gól domácích Nish a o minutu později zvýšil na konečných 2:0 Zemmama. Do konce utkání už diváci gól neviděli a Hibernian tak získává tři body za výhru 2:0.

Hned v první minutě hry přihrával Haining malou domů, útočník Fletcher se málem dostal k míči, Smith byl ale připraven a míč odkopl. Ve 4. minutě už ale ani Smith nestačil na Nishovu dalekonosnou ránu a Hibernian vedl 1:0. St. Mirren byl inkasovaným gólem omráčen a už o minutu později ho soupeř dorazil. Zemmama převzal míč a krásnou střelou zvýšil vedení domácích na 2:0. O chvíli později už mohli hráči Hibernianu vést o tři branky, Fletcher ovšem hlavičku nenamířil přesně. Na druhé straně měl velkou šanci ke snížení vedení Dargo, těsně před bránou ale zaváhal a míč poslal vedle.

Do druhého poločasu lépe vkročili hosté, Hibs jakoby vedení stačilo. Velkou příležitost měl ale znovu Zemmama, zdálo se, že jeho střela skončí za zády Smithe, Alan Reid míč stačil odklidit. V 61. minutě odešel ze hřiště zraněný Hogg a nahradil ho Chisholm. Hibs mnohokrát podržel gólman McNeil, hráči St. Mirrenu si s ním nevěděli rady. V nastaveném čase měl poslední příležitost ohrozit bránu domácích Haining, McNeil předvedl fantastický zákrok a udržel čisté konto. Hibs zvítězili 2:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hibernian jsou samozřejmě favoritem, ale věřím, že St. Mirren minimálně bod získají. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele