základní část, 17. kolo
15.12.2007 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Hibernian Edinburgh - Falkirk FC 1:1

Po prohře z minulého týdne 0:2 na půdě Invernessu nedokázal Hibernian zvítězit ani před domácím publikem. S Falkirkem pouze remizoval 1:1. Domácí nejprve poslal do vedení z pokutového kopu Clayton Donaldson. Deset minut před koncem však hostům zařídil bod Graham Barrett.

Hibs začali dobře a brankář hostí Tim Krul musel zasahovat proti střele Stevena Fletchera. Vyražený míč se dostal pouze k Filipemu Moraisovi, který z deseti metrů trefil hlavou pouze připraveného Krula. Ve 21. minutě se odehrál ve velkém vápně hostů souboj na hranici pravidel mezi obráncem Falkirku Deanem Holdenem a hráčem domácích Gathuessim. Rozhodčí však zůstal chladný. Nicméně pomezní rozhodčí signalizoval faul a hlavní sudí Brines změnil okamžitě názor a nařídil pokutový kop. K míči se postavil Donaldson a mladému brankáři Krulovi nedal šanci.

V druhé půli se musel brankář Hibernianu McNeil vytáhnout zákrok proti střele Higdon z deseti metrů, která následovala po rohu Mutinha. Poté mohl vyrovnat Higdon, ale brankář domácích byl proti a jeho střelu zneškodnil. Vyrovnávacího gólu se Falkirk dočkal až deset minut před koncem. Kdy McNeila prostřelil Barrett.

Hibernian ani po páté za sebou nedokázal na domácí půdě zvítězil a propadl se o jednu příčku dolu. Nyní se nachází na páté pozici.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hibernian se chtějí dotáhnout na 3.místo, musejí proto zvítězit. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Hibernian zbytečně klopýtl a 3 místo se mu vzdaluje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele