základní část, 22. kolo
05.01.2008 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Hearts of Midlothian - Kilmarnock FC 1:1

Hearts of Midlothian znovu nepodali výkon, jaký se od nich očekává a i když uhráli remízu 1:1 s Kilmarnockem, klesají na předposlední pozici Premier League. Hosté se do vedení dostali ve 45. minutě gólem Di Giacoma, v 63. minutě alespoň Velicka odvrátil sedmou prohru Hearts v řadě.

Hearts chybělo několik opor. Zraněný Driver a suspendované trio Zaliukas, Stewart, Wallace. První šanci vykřesal pro Kilmarnock ve 14. minutě Nish, mířil ale mimo. Hearts se mohli dostat do vedení po rohu Cesnauskise, Jonsson ale pod tlakem mířil vedle. Hearts začali hru kontrolovat, Neilson našel Palazuelose, ale Španěl neohrozil gólmana Comba. Ksanavicius o chvíli později zkusil tvrdou střelu a Combe měl co dělat, aby ji vyrazil. Na druhé straně zkusil střelu z úhlu Hamill, Banks byl ale připravený. Už běžel nastavený čas, Hamill našel Di Giacoma, který se dostal za obranu a přesnou střelou dal Hearts gól do šatny.

Hearts se po inkasované brance zvedli a měli několik menších šancí, než přišel vyrovnávací gól. V 63. minutě pálil na bránu Berra, k míči se dostal Velicka a tečoval ho do sítě. O chvíli později mohl Velicka svůj tým dostat do vedení, dostal přihrávku od Mikoliunase, ale mířil hodně vedle. Hearts měli stále navrch a Combe musel předvést akrobatický zákrok po střele Palazuelose a hlavičce Nadeho. Když těsně před koncem zápasu neskóroval ani na druhé straně ve velké šanci Gibson, bylo jasné, že vyrovnaný zápas skončí spravedlivou remízou 1:1.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Níž už snad Hearts neklesnou ?!?! Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

za co dostal Elliot rudou se asi nikdy nedovím :D

Reagovat
smazaný uživatel

Předposlední místo jim za ty výkony sluší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele