o udržení, 37. kolo
10.05.2008 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Kilmarnock FC 0:2

Zápas mezi Hearts a Kilmarnockem byl zajímavý až od 74. minuty, kdy padl vedoucí gól hostí. Vedení zařídil Kilmarnocku Murray, Hearts tlačili, soupeř ale v 83. minutě své vedení ještě zvýšil gólem Di Giacoma a došel si pro tři body.

Hearts se od začátku nedařilo, hosté ale začali naopak velmi aktivně. Volný kop Jamieho Hamilla skončil na hlavě Lilleye, který ale nemířil přesně. Na druhé straně střílel Cesnauskis, obrana ale míč zablokovala. První půle moc fotbalové krásy neukázala, ani jeden tým nechtěl inkasovat. Záložník Hearts, Laryea Kingston dostal míč, ani on ale bránu netrefil. Z hráčů Kilmarnocku byl nejnebezpečnější Dalglish, který poslal do pokutového území několik přesných centrů, nikdo ze spoluhráčů ale míč do brány nedostal.

Druhá půle začala a hosté byli znovu častěji u míče. Dalglish poslal centr Taouilovi, jehož střela ovšem mířila nad bránu. Na druhé straně našel Screpis Kingstona, kterého nebezpečná střela letěla velmi blízko tyče. V 74. minutě se diváci dočkali branky. Fernandez zahrál roh přesně k Murraymu, který dostal hosty do vedení. Domácí definitivně padli po druhé brance. V 83. minutě Dalglish přihrál Di Giacomovi, který zvýšil už na 2:0. Stejný výsledek vydržel do konce zápasu.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele