základní část, 31. kolo
22.03.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Falkirk FC 0:0

V utkání mezi Hearts a Falkirkem čekali diváci na gól marně. Ani jeden klub nedokázal své šance přetavit ve vítěznou branku a aktéři dnešního zápasů si tak připisují po bodu.

Od 1. prosince se poprvé po zranění objevil v dresu Hearts i Laryea Kingston. Na druhé straně seděl překvapivě jen na lavičce Pedro Moutinho, místo kterého vyběhl na trávník Jack Ross. První šanci zápasu měli domácí, Elliot zkusil střelu, Darren Barr ovšem míč zblokoval. Hosté dělali v obraně chyby a jednu z nich mohl využít Mikoliunas, Olejnik ale včas vyběhl a míč ukořistil. Hearts utrpěli v 15. minutě tvrdý úder, zraněného Cesnauskise musel nahradit Ksanavicius. Překvapit Bankse zkusil Arfield, gólman Hearts byl připravený a míč chytil. Hearts byli dál lepším týmem a Barr musel odklonit další nebezpečný míč, letící z kopačky Ksanaviciuse. Z následného rohového kopu Kingstona se ale Berra netrefil.

Ve druhé půli měli hosté více šanci, než v první, Milne ale nedokázal překonat Bankse. Hearts najednou ztratili útočnou sílu a Olejnik míče pohodlně sbíral. Domácí střídali, na hřiště přišel Mole, jenž nahradil nevýrazného osamoceného útočníka Elliota. Ani tohle střídání ale nepomohlo, Hearts se dál trápili. Naopak na druhé straně bylo šancí více a mladík Arfield často zkoušel nebezpečné rány směrem k Banksově bráně. Manažer Falkirku John Hughes byl s výsledkem utkáním spokojen, což bylo jasně vidět z jeho úsměvu na tváři. Oba týmy si připisují bod za bezbrankovou remízu.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 3:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele