základní část, 15. kolo
01.12.2007 13:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Celtic FC 1:1

Dosavadní lídr tabulky Celtic Glasgow zaváhal na půdě Hearts of Midlothian. Na Tynecastle Stadium uhráli The Bhoys pouze remízu 1:1. Na branku Scotta McDonalda ze sedmdesáté minuty odpověděl v poslední minutě zápasu z pokutového kopu Andrius Velicka.

Hearts začali velice aktivně a do šance se po spolupráci Laryea Kingstona a Andrew Drivera dostal Andrius Ksanavicius, jeho střela šla však vedle. Poté odpověděl Celtic. Jarošíkova dalekonosná střela z 25 metrů skončila naštěstí pro domácí tým nad břevnem. Výkony na obou stranách nebyly nijak oslnivé. Nicméně fanoušky Hearts nadchl přímý kop Drivera z pětadvaceti metrů, který ale gólem neskončil. V sedmdesáté třetí minutě ukončil čekání na gól kiks domácího gólmana Anthonyho Bassa. Přímý kop Paula Hartleyho z 25 metrů měl být pro Bassa snadnou záležitostí, ale míč mu ve vzduchu vypadl z rukavic přímo k Scottu McDonaldovi, který se z devíti metrů už nemýlil.

Brankář domácího týmu se pak ale zaskvěl skvělým zákrokem proti střele McGeadyho. Každopádně Celtic vítězství neudržel. V nastaveném čase se po faulu Garyho Caldwella na Ibrahima Talla pískala penalta, s kterou si poradil Andrius Velicka.

Edinburghský tým si tak připsal důležitou remízu, ale v tabulce se vzhůru neposune. Celtic i přes zaváhání zůstává v čele Scottish Premier League.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hearts sice moc chtějí, ale je to málo, forma je pryč a nejen proto je Celtic favoritem tohoto zápasu. Tip 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele