základní část, 13. kolo
11.11.2007 16:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Heart of Midlothian - Aberdeen FC 4:1

Hearts of Midlothian si v třináctém kole Skotské ligy na svém hřišti bez problémů poradili s Aberdeenem, který rozstříleli 4:1. Po prvních patnácti minutách vedli domácí už 2:0, střelecky se prosadili Driver a Velicka, další dva góly pak přidali Tall a Nade. Za hosty zaznamenal čestný úspěch De Visscher.

První gól přišel už ve třetí minutě zápasu. Obrana Aberdeenu zachybovala, Christian Nade vybojoval míč pro mladíčka Drivera, který se už v koncovce nemýlil. Ve 14. minutě byl gólman hostí Langfield překonán podruhé. Nade připravil míč pro Velicku, jenž střelou zpoza velkého vápna prostřelil všechno co mu stálo v cestě.

První šance Aberdeenu se zrodila poté, co na hřiště přišel Clark, který vystřídal Nicholsona. A prakticky první Clarkův dotek s míčem byla střela, která skončila na břevně soupeřovy brány. Jeffrey de Visscher dopadl ve 38. minutě o něco lépe, když mu Scott Severin nacentroval míč a de Visscher nepovedenou střelou překonal Steva Bankse.

Hearts se ale z inkasované branky rychle oklepali a znovu zaměřili svou pozornost na útok. Přímý kop Michaela Stewarta našel ve vápně Ibrahima Talla a ten hlavičkou poslal Hearts znovu do dvoubrankového vedení. Na konečných 4:1 upravil v 62. minutě svým čtvrtým gólem v devíti zápasech Christian Nade. Své sólo zakončil střelou k tyči poté, co jeho první pokus byl zastaven na brankové čáře.

Edinburghský tým se tímto vítězstvím posunul z osmé příčky na šestou. Aberdeen naopak klesnul a nyní nachází se na sedmém místě.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Všechno nasvědčuje k remíze. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele