základní část, 26. kolo
16.02.2008 16:00 CET
1 : 3
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Gretna FC - Motherwell FC 1:3

Zápas mezi Gretnou a Motherwellem překvapení nepřinesl, hosté si odváží tři body za vítězství 3:1. Motherwell se do vedení dostal ve 25. minutě gólem Portera, chvíli po poločase ještě zvýšil McCormack, domácí ale ihned snížili brankou McGilla. V závěrečných minutách hry ještě zvýšil na konečných 3:1 pro Motherwell McCormack.

První šanci měli hosté, Darren Smith dostal míč a prověřil připravenost Krysiaka, který si míč pohlídal. O osm minut později byli blízko vedení domácí, McGill ale Smithe nepřekonal. Ve 25. minutě padl první gól zápasu. Hughes našel Portera a ten zajistil svému týmu vedení 1:0. McCormack mohl zvýšit vedení, Krysiak ale míč reflexivně vyrazil. V další velké příležitosti byl znovu McCormack, tentokrát přestřelil bránu. Motherwell své vedení zvýšil dvě minuty po začátku druhého poločasu. Hughes vysokým centrem našel aktivního McCormacka a střelec Motherwellu zvýšil na 2:0.

Domácí na inkasovaný gól ihned odpověděli trefou McGilla. Velkou šanci měl Clarkson, mířil ale mimo bránu Krysiaka. Zvýšit vedení mohl také Porter, svoji hlavičku však do brány nedostal. Gretna měla také šance. Baldacchinův volný kop musel vytěsnit Smith. Šanci měl i Deverdics, Lasley míč stačil zablokovat. Gretna své šance neproměnila, naopak hosté nakonec své vedení ještě zvýšili. McCormack drzým lobem z dálky překonal podruhé Krysiaka. Závěrečnou šanci v zápase měl domácí Skelton, Smith ovšem míč vyrazil na roh. Motherwell si tak odváží tři body.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asi to Gretna neustojí. Tip 0:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele