základní část, 14. kolo
25.11.2007 15:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Gretna FC - Heart of Midlothian 1:1

Gretna si připsala v letošní sezoně teprve pátý bod, když na domácím stadionu remizovala s Hearts of Midlothian. Za hosty se nejprve prosadil Laryea Kingston a tentýž hráč si dal chvíli po přestávce vlastní branku.

Hearts hned od začátku dominovalo na hřišti a mohlo skórovat už ve čtvrté minutě, když Greg Fleming dobře zpracoval balon pro Mariuse Zaliukase, ale jeho střelu zblokoval Chris Innes. Gretna poté odpověděla, když po centru Ryana McGuffie mířil vedle Paul Murray. Hosté hráli od dvacáté minuty v deseti, poté co byl po faulu na Dannyho Graingera vyloučen Stewart. Ale po tomto vyloučení se Hearts více semkli a o šest minut později otevřeli skóre. Andrew Driver vypracoval šanci pro Kingstona. Záložník v koncovce zachoval klid a překonal brankáře Fleminga.

Gretna se pokoušela okamžitě zareagovat na inkasovaný gól, ale domácí útok si vůbec z obranou Hearts nevěděl rady. Deset minut před přestávkou zkoušel štěstí Fabian Yantorno při hlavičkovém pokusu, ale brankář Hearts Anthony Basso si s tím bez problému poradil. Druhou půli začala Gretna velice dobře a Basso musel akrobatickým zákrokem vyrazit na roh střelu Yantornoa. Z následujícího rohového kopu, který zahrával Evan Horwood si míč do vlastní sítě srazil Kingston a vyrovnal tak na 1:1.

Vyrovnání Gretnu povzbudilo, ale žádná další šance domácím gól nepřinesla, a tak si oba týmy odnesly ze zápasu na Raydale Parku jeden bod.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rozdíl ve výkonnosti je jasný a snad to Hearts potvrdí. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak je vidět, Hearts jdou od desíti k pěti. Nevím co litevský vlastník vyvádí, ale sousty hráčů tam nechce být, výsledkově to jde z kopce, atd. Tak slavný a tradiční klub si zaslouží jiné zacházení !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele