základní část, 23. kolo
19.01.2008 16:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Gretna FC - Falkirk FC 2:0

Gretna díky vcelku překvapivému vítězství 2:0 nad Falkirkem zaznamenala třetí plný bodový zisk v této sezoně. Střelecky se prosadili Kenny Deuchar a Paul Murray.

Po pár minutách se do první šance dostali domácí. Po parádní přihrávce Deuchara mířil nad břevno Fabian Yantorno. Zanedlouho ovšem přišla největší hrozba Falkirku. Pedro Moutinho pěkně zakombinoval z Deanem Holdenem a odcentroval na hlavu Carla Finnigana, který mířil vedle. Falkirk kontroloval hru, když Graham Barrett hlavičkou prozkoušel domácího brankáře Tonyho Gaiga. Mladíček v domácí brance byl však pozorný. Byla to ale Gretna, kdo se dostal do vedení. Ve 32. minutě našel Yantorno centrem z hloubi hřiště Deuchara, který hlavou překonal hostujícího brankáře Krula. Překvapený Falkirk se do konce prvního poločasu dostal ještě do dvou šanci. Nejprve Finnigan nevyzrál na Caiga a po centru Moutinha hlavičkoval těsně vedle Holden.

Od přestávky uplynuly pouhé čtyři minuty a černo-bílí dvojnásobili vedení. Paul Murray využil zaváhání kapitána Falkirku Darrena Barra a z třiceti metrů napálil míč, který skončil za zády gólmana Krula. Pohodlné vítězství Gretny znepříjemnilo pouze zranění Yantornoa před koncem utkání.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gretna si nemůže na body moc myslet, Falkirk hraje o dost lépe. Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Gretna se nevzdává.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele