základní část, 26. kolo
16.02.2008 16:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Falkirk FC - St. Mirren FC 4:0

Domácí Falkirk porazil rozdílem třídy St. Mirren. Svěřenci Johna Hughese zvítězili 4:0. Do střelecké listiny se po dvou brankách zapsali Scott Arfield a Patrick Cregg.

Navzdory vysokému vítězství Falkirku se první nebezpečná situace odehrála před brankou domácích. Andy Dorman však z dvaceti metrů mířil vedle. V šesté minutě už úřadoval domácí tým. Po perfektním centru Carla Finnigana se k zakončení dostal Arfield, jenž hlavičkou poslal míč od břevna do brány a Falkirk se tak ujal vedení. O chvíli později mohli jít domácí už dvoubrankového vedení, ale Darren Barr nezužitkoval rohový kop Pedra Moutinha. Pak na druhé straně neuspěli Dorman ani Hugh Murray.

Po přestávce se do brankové příležitosti dostal hráč St. Mirrenu Murray, jeho tvrdá střela z dvaceti metrů gólem neskončila. A jak praví známe přísloví – "nedáš, dostaneš". Falkirk poté během čtyř minut vsítil dva góly. Nejprve domácí tým poslal do dvoubrankového vedení svým druhým gólem v zápase Scott Arfield, když tvrdou střelou propálil hostujícího brankáře. O čtyři minuty později brankář St. Mirrenu špatně vyboxoval volný kop Jacka Rosse a k odraženému míči se dostal Patrick Gregg a ten hlavou poslal míč do odkryté bárny – 3:0. Na konečných 4:0 pro Falkirk pečetil v 71. minutě svou druhou brankou v zápase Gregg. Brankáře překonal povedenou střelou z dvaceti metrů.

Falkirk se po čtyřech porážkách dostal opět na vítěznou vlnu a poskočil v tabulce na pátou pozici.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeji St. Mirren, uvidíme jestli se jim něco podaří. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

To moc nevyšlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele