základní část, 29. kolo
01.03.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Falkirk FC - Motherwell FC 0:0

Na Falkirk Stadionu neviděli fanoušci žádný gól, Falkirk remízoval s Motherwellem 0:0.

Jako první zahrozil hned v první minutě zápasu z přímého kopu hostující Steve Hammell, jeho pokus však brankář Robert Olejnik zneškodnil. O chvíli později zablokoval ránu Rosse McCormacka domácí obránce Kenny Milne. Poté se síť domácí branky nerozvlnila ani po další ráně McCormacka. Do brankové příležitosti se dostali i domácí, rána Grahama Barretta byla však po centru Carla Finnegana zablokována. Blízko úvodní brance zápasu byl aktivní McCormack, jehož střela ze šesti metrů mířila nad břevno domácí svatyně.

V druhé půli začal hrát Falkirk daleko lépe a výsledkem toho byla šance Pedra Moutinha. Jeho pokus ale skvělým zákrokem zlikvidoval brankář Motherwellu Smith. Potom zkoušel Moutinho štěstí znovu. Domácí útočník prošel přes dva hráče, míč však napálil přímo do brankáře. Nicméně šancí bylo v druhé půli velmi málo a silný vítr navíc komplikoval hru oběma týmům. Před koncem zápasu musel hostující brankář Smith vytáhnout proti střele Moutinha další skvělý zákrok. Na výsledku nic nezměnila ani hlavička domácího Finnegan, kterou zlikvidoval dobře chytající Smith.

Tento vyrovnaný duel nepřinesl v tabulce žádné změny. Falkirk je stále šestý a Motherwell zůstává na třetí pozici.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele