základní část, 32. kolo
29.03.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Falkirk FC - Kilmarnock FC 0:0

Bezbranková remíza byla k vidění na Falkirk Stadium, kam zavítal Kilmarnock.

Hra obou týmů postrádala během celého utkání kvalitu a šancí také mnoho nebylo. Zápas se ovšem hrál na velmi těžkém povrchu.

Jako první v utkání se do šance dostal domácí útočník Finnigan, jeho rána ale byla zbytečná, jelikož zakončoval z postavení mimo hru. Poté zahrozil po rohovém kopu Toma Scobbieho Graham Barrett, jeho hlavička postrádala razanci a hostující brankář Alan Combe míč bez problému lapil. S větrem v zádech si domácí mužstvo vytvořilo další šanci, když záložník Scott Arfield z pětadvaceti metrů jen těsně minul horní konstrukci Combeho brány. Brankou neskončila ani střela záložníka Falkirku Jacka Rosse, jenž nemířila mezi tři tyče. Před přestávkou se po rohovém kopu Kevina McBride dostal Darren Barr, hlavičkoval ale vedle.

Vedení na stranu Falkirku mohl strhnout Pedro Moutinho, jeho pokus ale brankář Combe zneškodnil. V závěrečné části zápasu si ještě obě mužstva vytvořila po jedné šanci. Proti hlavičce Finnigana se vytáhl gólman Combe. Na druhé straně nedal šanci v koncovce Craigu Brysonovi domácí brankář Olejnik. Patnáct minut před koncem přišli na hrací plochu Russell Lattapy a Arnau Riera, aby ještě trochu rozvířili hru v pokutovém území hostů, Kilmarnock však už nerozhodný výsledek udržel.

Oba týmy uhájily po svá místa v tabulce. Falkirk je šestý o bod před Heart of Midlothian. Kilmarnock hají desátou pozici o skóre před St. Mirrenem.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele