o udržení, 36. kolo
05.05.2008 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Falkirk FC - Heart of Midlothian 2:1

Falkirk si s Hearts poradil a získává tři body za výhru 2:1. Úvodní branka padla v 45. minutě, když se za Falkirk trefil Scobbie. 52. minuta znamenala druhý gól, tentokrát z kopačky Finnigana a pokud chtěli hosté s výsledkem něco udělat, museli začít hrát aktivněji. To se jim vyplatilo v 77. minutě, když snížil Cesnauskis, více se už ale nestalo.

Hearts nasadili od začátku zápasu talentovaného mladíka Garyho Glena, jenž se ve svých prvních zápasech za A-tým gólově prosazoval. Bohužel tento večer mu nevyšel, ve 34. minutě se Glen odbelhal ze hřiště a musel být nahrazen Molem. Rozhodčí správně posoudil moment a Hearts zahrávali trestný kop, Kingstonova střela ale byla zablokována Scobbiem. Na druhé straně se do blízkosti brány soupeře dostal Arfield, mířil ovšem mimo bránu. Další šanci měl Kingston, gólman Supple ale skvěle zakročil. Rohový kop zahrál Kingston přesně na hlavu Berry, ten mířil jen do Suppleho rukavic. Gól padl až těsně před koncem poločasu. Moutinho zkusil střelu, Banks ji ještě vyrazil, na dorážku Scobbieho už ale nestačil, 1:0.

Hearts začali druhou půli dobře, gól ale padl znovu na druhé straně. Znovu u toho byl Scobbie, který tentokrát hlavou přihrál Finniganovi, jenž už neměl se zakončením žádné problémy. V 77. minutě se Hearts ještě podařilo zápas zdramatizovat. Po spolupráci s Kingstonem se trefil Cesnauskis. To bylo z gólových šancí vše, Falkirk zvítězil nad Hearts 2:1 a získal tři body.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele