základní část, 12. kolo
03.11.2007 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Falkirk FC - Gretna FC 2:0

Souboj dvou týmů ze spodní části tabulky vyzněl jednoznačně pro domácí Falkirk, který porazil Gretnu 2:0. O branky se postarali Darren Barr a Graham Barrett.

První větší příležitost měli hosté, po akci Horwooda s Paartalem zakončoval Grady, s jeho hlavičkou si ale gólman Tim Krul poradil. Další šance se zrodila na druhé straně, Latapy vybídl Moutihna, ten však z hranice penalty nedokázal zamířit přesně. Ve 41. minutě už domácí otevřeli skóre. Gerard Aafjes poslal centr na Darrena Barra a útočník poslal míč přesně za záda brankáře Gretny Fleminga.

Mizerně hrající Gretna pět minut po přestávce inkasovala podruhé. U gólu byl opět obránce Aafjes, který našel dlouhým balónem Grahama Barreta a ten se už v koncovce nemýlil. Barret mohl později zvýšit už na 3:0, po přihrávce Moutinha však z patnácti metrů mířil vedle. Gretna se ještě v závěru utkání dožadovala penalty po ruce Latapyho, rozhodčí ale zůstal naprosto klidný. Falkirk si v tabulce o jedno místo polepšil a je desátý, Gretna zůstává beznadějně poslední.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele