o udržení, 34. kolo
19.04.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Falkirk FC - Gretna FC 0:0

Bezbrankovým výsledkem skončilo utkání spodní šestky mezi Falkirkem a poslední Gretnou.

Hlavní postavou střetnutí byl brankář hostujícího týmu Greg Fleming, jenž likvidoval jeden pokus ofenzívy Falkirku za druhým. Jako první zahrozil nejlepší střelec týmu Michael Higdon, jenž po centru Toma Scobbieho hlavičkoval v osmnácté minut nad. Gólem neskončila ani rána Scotta Arfielda, kterou Fleming vyrazil na roh. Gretna se do útoku dostávala spíše jen sporadicky, ojedinělým zábleskem v hostující ofenzivě byla střela Abdula Osmana, která ale mířila vedle. Skvělou příležitost měl poté domácí hráč Graham Barrett, po centru ale Higdona nepředvedl důrazné zakončení a obránce Gretny Rhys Meynell jeho střelu zablokoval.

Jednu z mnoha příležitostí měl i Moutinho, který se po Higdonově přihrávce dostal do zakončení, Fleming však skvělým zákrokem jeho pokus zlikvidoval. Gretna odolávala velice silnému tlaku, stav ale stále zůstával nezměněn. Nerozhodný stav zůstal i po ráně Barretta, kterou Fleming konečky prstů vyrazil. Posléze pálil vedle z voleje Higdon. A když si hostující brankář poradil i s pokusy Toma Scobbieho a Pedra Moutinha, odvezla si Gretna s Falkirk Stadium bod za remízu 0:0, který je však pro ní už naprosto bezvýznamný.

Falkirk kvůli dnešní ztrátě bodů klesl na osmou příčku skotské ligy.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to jednoznačně, ale nakonec nic ! Falkirk zklamal a mě zkazil tiket.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele