základní část, 15. kolo
01.12.2007 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Dundee United - Inverness CT 0:1

Inverness v patnáctém kole skotské nejvyšší soutěže přerušilo šňůru Dundee, která čítala pět vítězných utkání na domácím hřišti v řadě za sebou. Hosté si z Tannadice Parku odvezli těsné vítězství 1:0.

Jediný gól zápasu padl ve dvacáté minutě. Ian Black si všiml vyběhnutého brankáře Dundee a tak vyslal z pětadvaceti metrů střelu, která přeletěla Grzegorze Szamotulskiho a zapadla přesně do brány. Tato Blackova trefa byla teprve druhou inkasovanou brankou Dundee na domácím stadionu v této sezoně.

Dundee si v první půli nevytvořilo žádnou pořádnou šanci. Až na začátku druhé pětačtyřicetiminutovky se z pětadvaceti metrů opřel do míče domácí hráč Jordan Robertson. Jeho pokus šel bohužel pro United těsně vedle. Poté mizérii Dundee komentoval nepodařenou hlavičkou z pouhých šesti metrů Kenneth. Dundee stále pokračovalo v náporu, ale nic z toho nevytěžilo. Místo toho mohl na druhé straně zvýšit vedení Inverness John Rankin, ten ale na brankáře Dundee nevyzrál. V závěrečné čtvrthodině měli domácí opět velký tlak, ale vyrovnávací branku se jim vstřelit nepodařilo a tak ze zápasu odešli s porážkou 0:1.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dundee Utd. letos hrají moc dobře, soupeře by měli porazit. Tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení kola. Ale pokaždé to nejde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele