38. kolo
27.05.2023 13:30 CET
2 : 2
(?:?)
Stadión:
 
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
DidusIneptus

Cvikov letos, hlavně v závěru sezóny předváděl kvalitní kopanou. Je to jeden z těch kteří si sestup pro svou bojovnost a kvalitu nezaslouží. Potopil je jeden z jejich takypříznivců, který v domácím zápase s Essenem po kontroverzním rozhodnutím sudího na konci prvního poločasu vzteky vlil rozhodčímu pivo do očí. Následná kontumace zapříčinila ztrátu tří bodů které k záchraně chyběly. Výtržník svým excesem dostal tým Cvikova pod ještě větší tlak pro boj o záchranu! Záchrana se už nepovedla.

Reagovat
DidusIneptus

Mnichov 1860 letos opět zklamal. Povinný postup se nevykonal! V celém klubu se musí udělat změny! Těšíme se na nové týmy: Jahn Řezno, SV Sandhausen, Münster, Lübeck, Unterhaching, Chotěbuz, Ulm. Ať se daří!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele