Další články

Osmnáctiletý Dominikánec Jungbauer podepsal v Českých Budějovicích

České Budějovice získaly mládežnického reprezentanta Dominikánské republiky Thomase Jungbauera, který už s týmem absolvoval letní přípravu. Osmnáctiletý obránce podepsal s Dynamem tříletou smlouvu s opcí. Jihočeši o tom informovali na webu.

Buffon potvrdil konec kariéry. Dokázali jsme to společně, rozloučil se

Konec aktivní kariéry oznámil 45letý Gianluigi Buffon, jenž měl ještě roční kontrakt s mateřskou Parmou. Bývalý italský reprezentant pověsil rukavice na hřebík po 28 letech...

Buffon se chystá uzavřít kariéru, jedná s Parmou o ukončení smlouvy

Legendární fotbalový brankář Gianluigi Buffon se chystá v brzké době ukončit kariéru. Ačkoli má pětačtyřicetiletý mistr světa z roku 2006 a někdejší ikona Juventusu Turín v druholigové Parmě ještě na rok smlouvu, jeho agent s klubem jedná podle italských médií o jejím okamžitém vypovězení.

Čtyřicetiletý Quagliarella nedostane v Sampdorii novou smlouvu, asi skončí

Sampdoria po sestupu z italské ligy neprodlouží smlouvu se čtyřicetiletým útočníkem Fabiem Quagliarellou. Bývalý italský reprezentant měl zájem pokračovat i v druhé nejvyšší soutěži, ale vedení klubu oznámilo, že mu nový kontrakt nenabídne. Quagliarella, který strávil v Sampdorii devět sezon, podle médií možná ukončí kariéru.

Fàbregas se v tichosti rozloučil s kariérou, v Comu bude pokračovat jako trenér

Bývalý mladičký Španěl Cesc Fàbregas za sebou už má poslední zápas aktivní kariéry. 36letý někdejší záložník strávil poslední sezonu v Comu a dnes se rozhodl pověsit kopačky na hřebík, v druholigovém italském celku bude pokračovat jako trenér mládeže.

Pirlo před novou výzvou, má vrátit Sampdorii do Serie A

Mistr světa z roku 2006 Andrea Pirlo se podle italských médií stal novým trenérem Sampdorie Janov. Bývalý záložník s druholigovým klubem podepsal smlouvu na dva roky s opcí.

Buffon se neubránil slzám, jeho Parmě vystavilo stopku Cagliari

Parma si bude muset ještě minimálně jeden rok počkat na návrat do Serie A. Semifinále playoff proti Cagliari měla skvěle rozehrané, přesto pro tradiční klub už včera skončila sezona, vedle fanoušků smutní i brankář Gianluigi Buffon (45).

Bývalý italský reprezentant Izzo dostal za korupci pět let vězení

Bývalý italský reprezentant Armando Izzo byl odsouzen k pěti letům vězení. Obránce Monzy dostal trest za to, že bral úplatky od mafie a ovlivňoval pro ni výsledky zápasů. Podle agentury SID není rozsudek pravomocný a Izzo se může odvolat.

Buffonovi stále nechybí nadšení, do důchodu ho může poslat jen úspěch Parmy

Už pětačtyřicáté narozeniny koncem ledna oslavil Gianluigi Buffon, který pokračuje v aktivní kariéře. Zkušený brankář se v červenci 2021 vrátil do Parmy a ani v takto pokročilém věku nepomýšlí na odchod do důchodu, stále mu nechybí nadšení ani láska k fotbalu...

Tupta se vrací do Liberce, tentokrát přichází hostovat z Pescary

Do Liberce se po půlroce vrací slovenský hráč Ľubomír Tupta. Severočeský prvoligový klub získal čtyřiadvacetiletého ofenzivního univerzála na hostování do konce sezony z italské Pescary a součástí dohody je i případná opce na přestup. Slovan o tom informoval na svém webu.

Gilardino zůstane trenérem Janova, cílem je návrat do Serie A

Vedení Janova po čtyřech týdnech vyřešilo otázku nového trenéra a ve funkci pro nadcházející měsíce ponechá jednu známou tvář. U kormidla pokračuje někdejší reprezentační útočník Alberto Gilardino...

Ranieri přijal ještě jednu výzvu, zkušený kouč se vrací do Cagliari

Slavný trenér Claudio Ranieri bude působit ve druhé italské lize. Jednasedmdesátiletý kouč přijal angažmá v Cagliari a s klubem, který momentálně figuruje na 14. místě tabulky, podepsal smlouvu do roku 2025.

De Rossi zahájí trenérskou kariéru v druholigovém SPAL

Italský mistr světa z roku 2006 Daniele De Rossi zahájí trenérskou kariéru v druholigovém celku SPAL. Devětatřicetiletý bývalý záložník nahradil ve funkci hlavního kouče Roberta Venturata a podepsal smlouvu do roku 2024.

Cannavaro bude poprvé trénovat doma v Itálii, převezme druholigové Benevento

Kapitán mistrů světa z roku 2006 Fabio Cannavaro bude poprvé trénovat v Evropě, jeho šestým angažmá se stane italský druholigový klub Benevento. Do rodné země se vrací po působeních v Saúdské Arábii a naposledy Číně, kde do loňského září vedl klub Guangzhou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele