semifinále - 1. zápasy
26.02.2019 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lazio hrálo v semifinále Coppa Italia 0:0 s AC Milán

Lazio hrálo doma s AC Milán 0:0 a o postupujícím do finále italského poháru tak rozhodne až odveta na San Siru. Římský celek měl po většinu utkání více ze hry, ale v největší šanci napálil Ciro Immobile tyčku.

Milán má v domácí soutěži dobrou formu a převést ji chtěl i do semifinálového klání na Stadio Olimpico proti Laziu. Biancocelesti však udávali tempo hry a byli aktivnější, nicméně obrana Rossoneri jejich ofenzivní výpady zachytávala. Lazio se často uchylovalo ke střelbě, pěknou ránu vyprodukoval Patric, ale byť se Donnarumma natahoval, zasáhnout nemusel. Nepřesně střílel i o okamžik později Immobile.

Hosté nebyli směrem dopředu vůbec nebezpeční, soustředili se výhradně na defenzívu. I proto bylo citelnou ztrátou zranění Kessiého, který už v průběhu poločasu musel uvolnit místo Calhanogluovi. Lazio nepolevovalo v aktivitě a znovu střílelo, Milinković-Savić i Parolo z dálky vedle a Lucas Leiva do náruče připraveného Donnarumy.

Po změně stran byl k vidění stejný obrázek, i když o slovo se přihlásil i Milán. Krzysztof Piatek v náběhu, ale bráněn, nedokázal přesněji zakončit. To bylo ze strany AC vše. Po hodině hry hlavičkoval po rohovém kopu opět jen vedle branky Milinković-Savić a ostřelování hostující branky pokračovalo.

Deset minut před koncem utkání přišla vůbec největší šance na gól. Ciro Immobile po hraniční ofsajdové situaci postupoval sám na Donnarummu, kterého obloučkem dokázal přehodit, ale balón následně zamířil jen do tyče. Gól zkrátka nebyl domácím přán.

Poslední nebezpečnou střelu vypálil Caicedo, ale po teči Lazio rozehrávalo jen rohový kop. Utkání nakonec tedy žádnou branku nenabídlo, o postupujícím do finále Coppa Italia rozhodne až odvetný zápas na San Siru.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tohle vidím na krásnou 0, můj tip 1:1

Reagovat
Pipo123

Já to vidím na výhru AC, pri pohľade na tú stopérsku trojicu Lazia kde Leiva má hrať v strede obrany a Patric ako wingback hrať stopéra, to je proste prúser. V Janove tak hrali spolu cca 15 minút a dostali 2 góly

Reagovat
Zark

bude Xko

Reagovat
Zark

mam takovy tusak, sice lazio zdecimovane a contro Piatkovi, ale domaci ukazou ze maji koule, simeone-gattuso style

Reagovat
smazaný uživatel

Cakal som ze AC vyhra ale Lazio ma prekvapilo, klobuk dole. Uvidime ako dopadne odveta

Reagovat
smazaný uživatel

dobry tip si mal

Reagovat
mayday

Jasnej kříž

Reagovat
Zark

lazio se stoperama dobre v pejci.. nemusime kukat daleko, zrovna ac nedavno melo podobnou krizi a vylezlo z toho jako snad tym s nejlepsi formou ne?

Reagovat
Pipo123

Aspoň že hraje Bastos, snad to nie je risk a nezraní sa, Ramos je tiež na lavičke, ale asi to nie je na celých 90 minút. My tieto zápasy Coppy vieme, tam sa dokážeme vždy neskutočne hecnúť, aj proti vám sme to vedeli, ak tá obrana ako tak zahrá tak nám docela verím

Reagovat
Zark

dobry to bylo, pippo

Reagovat
smazaný uživatel

Italská Neapol údajně nabídla Mauru Icardimu, který se nemůže dohodnout na nové smlouvě s Interem, pohádkovou smlouvu s příjmem 11 milionů eur. Inter však prý preferuje prodej argentinského rebela do Juventusu. (tuttomercatoweb.com)

Jak můžou preferovat přestup k rivalovi..

Reagovat
mayday

Řekl bych, že uvažují tak, že Neapol je pro ně soupeř o 2. místo a níž, ne Juventus.

Reagovat
Shevchenko

Inter měl vždy nízké cíle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do budoucna chtějí Juventus porážet, ne je posilnit..

Reagovat
mayday

Nevím, to mě jen napadlo. Ale nemyslím si, že by na Juventus měli v horizontu třeba 3-5 let mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy su prachy Kazdy sa da predat a kazdy je nahraditelny v dnesnej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli každý..

Reagovat
Shevchenko

Ale čekat na odvetu 2 měsíce, to kdo vymyslel?

Reagovat
smazaný uživatel

to byla bramboracka, ne fotbal otresne... snad si dneska zlepsim naladu v Copa Del Rey

Reagovat
Pipo123

AC zabilo zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to priznavam ale mas pravdu. Myslim, ze aj ty si cakal uplne iny vykon od AC vsak?

Reagovat
Pipo123

Čakal som že na nás vyletia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Strašný zapas, hrozny výkon, neviditelný Suso a naprosto tragický rozhodčí

Reagovat
Pipo123

Prečo rozhodca? Za tú penaltu na SMS?

Reagovat
smazaný uživatel

Suso bude mat problem si udrzat poziciu pri takej hre. Ked este raz zahraje Casti tak ako minule tak si bude musiet zvykat na lavicku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele