čtvrtfinále
13.02.2020 21:00 CET
1 : 2
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Saint-Étienne překvapení nedovolilo a přes Épinal postoupilo do semifinále

Hráči Saint-Étienne dali zapomenout na špatné výsledky v lize a v Coupe de France postoupili přes Épinal do semifinále. Domácí celek sice v průběhu utkání prohrával o dva góly, ale dokázal snížit a až do závěrečného hvizdu bojovat o prodloužení. Vítězství Les Verts zařídili svými brankami Denis Bouanga a Mahdi Camara.

Poměrně překvapivé čtvrtfinálové složení hostilo město Nancy a při vší úctě k Épinalu byli velkým favoritem prvoligový hráči ASSE. Ti si chtěli spravit chuť v jinak trápící se sezoně, vždyť v lize patří Saint-Étienne až patnácté místo.

Žádné zběsilé tempo to od začátku nebylo, hru hodně sráželi nepřesnosti na obou stranách i poměrně velké množství faulů. V největší šanci prvního poločasu se objevili domácí, ve 33. minutě dostal pas za obranu Mickaël Biron, který následně pelášil sám na brankáře Ruffiera a s tutovkou naložil bídně, branku vůbec netrefil. A protože domácí svojí příležitost nevyužili, následoval trest. Denis Bouanga předvedl z hranice šestnáctky parádní technický obstřel a Idir neměl vůbec nárok zasáhnout.

Saint-Étienne šlo do šaten spokojenější a po změně stran, přesněji v 58. minutě vedení navýšilo. Po přihrávce Debuchyho se ve vápně obtočil s balónem Mahdi Camara a neomylně zakončil. To už to vypadalo s Épinalem všelijak, naštěstí se mu rychle podařilo vstřelit kontaktní gól. Saliba naprosto zbytečně fauloval ve vlastním vápně a nařízenou penaltu proměnil Philippe Krasso. Épinal měl ještě spoustu času na vyrovnání, ale Saint-Étienne se rozhodlo výsledek nepustit a žádné další překvapení nedovolilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele