semifinále
14.05.2013 20:55 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Bordeaux skolilo Troyes, Plašil bude hrát finále

Český záložník Jaroslav Plašil si se svým Bordeaux zahraje po čtyřech letech o cennou trofej. V semifinále Coupe de France Les Girondins skolili venku o záchranu bojující Troyes, a potvrdili tak roli favorita utkání. Domácí mohou najít v tomto neúspěchu alespoň nějaké pozitivum, již plně se soustředí na ligovou záchranu.

Pro ESTAC se přitom situace vyvíjela velice dobře. Už v 7. minutě totiž Bahebeck využil velkého zaváhání Saného, který nezachytil dlouhý pas jeho spoluhráče, a sám před gólmanem Carrassem neměl problém zacílit. Čtyři minuty před přestávkou se na druhé straně podařilo hostům vyrovnat.

Diabaté si totiž naběhl k bližší tyči na centr z pravé strany od Mariana, a ač obtěžován, dokázal protlačit míč do sítě. Nakonec o celém osudu rozhodla vlastní branka Brécheta. Diabaté se snažil na hranici vápna vymyslet něco s nelehkou pozicí, vyřešil to ovšem za něj protihráč, který přiběhl, kopl nechtěně do míče a ten skončil v bráně.

Domácí se již na žádný zvrat nezmohli. Nejvíce asi zaměstnal Carrassa svým pokusem Marcos dos Santos, ke srovnání stavu to ovšem nevedlo. Oba celky se mimochodem na Stade de l'Aube střetnou za pár dní znovu v rámci předposledního kola Ligue 1, ve kterém tentokráte více půjde právě Troyes.

Bordeaux si o prvenství ve Francouzském poháru zahraje poprvé od roku 1987. Tehdy porazilo v Parku princů Marseille 2:0. Jeho soupeřem je trochu nečekaně mužstvo Évianu, jenž podobně jako Troyes válčí o prvoligovou příslušnost. Poslední klání Coupe de France je na programu 31. května.

Autor: Patrik Sandev / football.thestar.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Neuro

8:9

Reagovat
Y.Cabaye

Troyes strašně sympatický tým, ale zkušenosti rozhodnou. 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

sympatický? si děláš srandu ne?

Reagovat
Y.Cabaye

Nepíšu to sem proto, aby na to reagovali mamlasové z táborů fanoušků Bordeaux. Jestli ti ten tým sympatický není tak to je sice hezký, ale nevnucuj mi to sem.

Reagovat
smazaný uživatel

no, teď jsi se jako mamlas projevil ty, páč já jsem fanoušek asse...

Reagovat
Y.Cabaye

Fanoušek můžeš být čí chceš, s tím mamlasem se toho ani tak moc nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux by mela byt jasna 2 Troyes jim to necha dneska a o vikendu jim Bordeaux necha 3 body potrebne k zachrane!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil do toho. potřebuje hrát EL.

Reagovat
smazaný uživatel

bordeaux vyhraje 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

A to sem strasne chtel dat otocku, v dobe kdy prohravali, asi sem jim malo veril, ale EL uz by si plasil nemel nechat utict

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele