Mistrovství světa klubů FIFA - Mistrovství světa klubů

semifinále
13.12.2017 18:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Real se trápil v koncovce, Al Džazíru ale nakonec porazil

Opravdu pořádně se Real Madrid nadřel na povinný postup do finále MS klubů, kde narazí na jihoamerického šampióna z Grémia. Domácí Al Džazíra nad jednoznačným favoritem utkání dokonce vedla po poločase, po obrátce ale nakonec španělský celek strhnul vítězství na svou stranu. Hodně byl mimochodem v ráži také hlaví arbitr Sandro Ricci.

Už od úvodních minut madridský tým prokazoval svojí dominanci, hodně aktivní byla přitom jeho největší hvězda Cristiano Ronaldo. Po pár minutách hry vypálil mimo, poté se do míče opřel hlavičkou, ale ani tentokráte brankáře Ali Khaseifa přímo nehrozil. A po rohovém kopu následně Portugalec hlavičkoval s přispěním Aliho Khaseifa do břevna.

Festival zmařených brankových možností ze strany Realu pokračoval. Pravačkou bližší tyčku trefil Modrič, pak se v tutovce po přihrávce Benzemy objevil Cristiano Ronaldo, avšak trestuhodně selhal v koncovce. Sám Benzema hlavou také nevyzrál na výtečného Aliho Khaseifa a jeho další pokus hlavou skončil těsně vedle soupeřovy brány.

Neprosadil se ani Modrič, a když už Benzema dopravil balón do sítě po pasu Isca, neuznal Sandro Ricci tuhle trefu pro předchozí faul Cristiana Ronalda. Po půlhodině hry musel brazilský sudí již využít video. Po centru Isca skóroval Casemiro, kterého zřejmě nakonec usvědčilo, že fauloval, a tak ani tento přesný zásah nebyl regulérní.

Al Džazíra naopak ve 41. minutě z ničeho nic udeřila a ujala se senzačního vedení. Boussoufa přenechal míč Romarinhovi, ten si ho narovnal na svou pravačku a kolem stopera Varaneho zamířil ke vzdálenější tyči. A zkraje druhé půle se trefil dokonce sám Boussoufa, jenže jeho video naopak usvědčilo, že se nacházel v opravdu těsném ofsajdu.

Real přesto jednoznačně kontroloval hru a pro vítězství si ve finále došel. V 53. minutě Modrič našel svou přihrávkou Cristiana Ronalda, před nímž nestačil míč odvrátit do bezpečí stoper Fares Juma, a bylo vyrovnáno. A devět minut před koncem po přihrávce Lucase Vázqueze zacílil Bale, jenž byl po svém střídání na place sotva pár vteřin.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:7

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to v hlavě asi v pořádku nemáš. To není přátelák proti Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Real neměl smůlu, tak to tak skončilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nad tebou muzu uz jenom pousmat

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
waynemarkrooney

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Předražený evropský baletky nemají moc šancí Al Jazira vítězství 2:0

Reagovat
Coutinho10

ten golman chyta twl

Reagovat
JakubOcko

Ostuda nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Postup nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Real ostuda, ale nic jiného jsem nečekal.

Reagovat
JakubOcko

Ronaldove chování je vážně na facku

To co předvádí když nedostane nahrávku od Karima je k smíchu.

Reagovat
maxton

futbal neskutocny, tolko sanci v jednom zapase od Realu som uz dlho nevidel, staci ich premienat ale to pride. Pre mna osobne je dolezitejsie, ze sa tie sance tvoria. No a co sa tyka hracov, tak najhorsi asi Isco, strasne tu hru spomaloval ale strasne. Najlepsieho nebudem hovorit, som ale rad ze moj oblubenec Kovacic podalvyborny vykon.

S nim v zostave by som si to predstavoval asi takto.

Casemiro

Kovačič Kroos

Modrič

Benzema Ronaldo

Reagovat
satan_666

hodně slabý výsledek, co jsem viděl poslední půlhodinu tak ty arabové měli problém si dvakrát za sebou přihrát nebo zpracovat míč, vypadali jako tým krajský úrovně... ale bylo jasný že se Real nevydal na 100%...možná tak na 30%

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele