Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina F
07.09.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Gruzie - Izrael 0:0

Gruzie a Izrael v úvodních dvou zápasech kvalifikace ještě nepoznaly hořkost porážky. Domácí zaznamenali dvě remízy, hosté mají díky výhře nad Maltou o dva body více.

O výhře Izraele 3:1 nad Maltou rozhodl autor tří branek Benayoun, ani záložník Chelsea si ale tentokráte nevěděl rady s obranou Gruzie.

Ve 29. minutě dobře vystřelil Refaelov, brankář Revišvili v domácí svatyni ale byl pozorný a míč za svá záda nepustil.

Velkou šanci na změnu skóre měl Gogua, ten zkusil štěstí z trestného kopu a po jeho ráně z první půle se rozezvučelo břevno.

Po změně stran měli blíže ke vstřelení branky domácí a hosty musel dvakrát zachránit gólman Aouate. Ten nejprve vychytal Merebašviliho a následně pokazil radost i Kobiašvilimu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
cresposuper

1-2

Reagovat
jhony16

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

0 ale dlouho jsem premyslel cim to jeste pojistit nakonec jsem se rozhodnul pro 10 Duvod: tymy jako Gruzie jsou silne doma, presvedcil mě i vysledek v Řecku mezitim co se Izrael trapil s Maltou

Reagovat
jhony16

lenze malta uz nie je taky fackovaci panak ako kedysi ,teraz uz mozu potrapit hocikoho,fyzicky su na tom ovela lepsie ako vecsina tymov..takze ja preds len dam 2

Reagovat
smazaný uživatel

Izrael je venku o mnoho slabsi nez doma..as to bude ta remiza..cool::

Reagovat
Lorcan

těsná výhra Izraele

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele