Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina D
06.09.2011 20:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bosna a Hercegovina - Bělorusko 1:0

Velice důležitý a vyhrocený zápas pro oba týmy nakonec rozhodl v 87. minutě Zvezdan Misimović a vystřelil tak Bosně veledůležité tři body, které domácí ještě více upevnili na druhé pozici ve skupině D.

Začátek zápasu patřil jasně domácím borcům, kteří věděli, že Bělorusko musí vyhrát, pokud chce ještě pomýšlet na dobrou pozici v tabulce. Bohužel pro Bosnu se už ve dvacáté minutě zranil tvůrce hry Salihovič, což bylo později na hře domácích hodně znát.

I tak se ale bosenští fotbalisté dostávali velice často do zakončení. Kolem třicáté minuty své štěstí pokoušeli Ibričič, Lulič, Medunjanin nebo Džeko. Jejich pokusům však chyběla přesnost, a tak v brance neskončily. To Bělorusové měli starosti zejména s obranou a nepřidalo jim ani to, že ve 34. minutě dostal svou druhou žlutou kartu Kalačev a musel předčasně do sprch.

Druhá půle se nesla na stejné vlně jako ta první. Domácí hráči se pokoušeli tvořit hru a dostat se do vedení, hosté sázeli na rychlé brejky, do kterých se však dostávali velmi sporadicky. Když už to vypadalo, že se budou body dělit, naklonila se štěstěna na stranu Bosny a Hercegoviny.

Střídající Misimović se výborně zorientoval ve vápně a technickou ranou na zadní tyč překonal běloruského brankáře Ževnova - 1:0. Bosna si tak připsala do tabulky tři body, čímž upevnila svou pozici za Francií. Běloruský výběr se na ME určitě nepodívá.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
paver

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bosna a Hercegovina se v krátké době opět střetne s Běloruskem a doufám, že stejně jako v zápase minulém, tak i v tomto utkání zvítězí. Nahrává jí fakt, že hraje v domácím prostředí (Zenica), kde svůj tým ženou dopředu frenetičtí fans. Útočná sílá BaH je známá a jasná, takže věřím, že to dobře dopadne. Tip 3:1.

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bosna bude naplno bodovat..tip 1 1:0

Reagovat
Veselac

2:0 jako v Minsku

Reagovat
smazaný uživatel

4:0...dobrá defenziva Běloruska tentokrát bude trpět :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo BOSNA A HERCEGOVINA !!!

I když se štestím, tak podruhé poráží BaH soupeře z Běloruska a upevňuje si tak bezpečně 2. místo, který jim zajišťuje baráž!!! Teď si to jen ve zbývajících zápasech nepokazit .....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele