Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina D
02.09.2011 21:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Albánie - Francie 1:2

Fotbalisté Francie potvrdili úlohu lídra skupiny D, když venku dokázali porazit těsně Albánii 2:1. Favorit utkání odstartoval tenhle zápas velice dobře, během prvních dvaceti minut se mu totiž podařilo skórovat hned dvakrát. Jedna malinká chyba v obraně sice znamenala snížení, to ale Albánii na bodový zisk již nestačilo.

Hosté se ujali vedení hned po 12 minutách hry. Benzema si totiž udělal dobrou pozici za hranicí vápna a dělovkou propálil gólmana Ujkaniho. A sedm minut na to Benzema přihrál míč k tomu samému místu, odkud střílel on sám, a spoluhráč M'Vila rovněž neměl problém přesně zakončit.

Tentýž fotbalista mohl následně zvýšit i na 3:0, jeho pokus tentokráte zablokoval bek Cana. V prvním poločase se do šance dostali domácí až po půlhodině hry, avšak Kaboul dobře zablokoval střelu Skely a Agolliho pokus v pohodě lapil brankář Lloris. Jinak to byla i nadále Francie, která držela taktovku utkání.

Albánie se však jen tak nevzdávala a ihned po obrátce dokázala alespoň snížit. Bogdani si naběhl na dlouhý pas, poradil si s dvěma obránci a se štěstím překonal Llorise. Domácí následně začali hodně tlačit, ale Bulku, Hyka ani Vangjeli tentokráte na Llorise nevyzráli. Ribéry na druhé straně střílel vedle.

V posledních deseti minutách se Francii podařilo dvakrát napálit tyčku, konkrétně po střele Nasriho a i po hlavičce Kaboula. Tohle dvojité váhání se mohlo hostům šeredně vymstít, naštěstí pro ně Bakaj po centru od Agolliho skvělého Llorise nepřekonal. Albánie nehrála ve zbytku zápasu špatně, na vyrovnání se však nezmohla.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..0:1,0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

snad remka

Reagovat
Veselac

pozor na albánce....přesto asi dvojka 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

výhra Frantíků o gól

Reagovat
Inter Eterno Amore

Francúzi posledných 10 zápasov tak to potvrďte

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Albánie se bude snažit, ala na silného soupeře to stačit nebude .... Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Albánie se snažila a ke skórování využila chybičku soupeře, ke kýženému bodu to stejně ale nakonec nevedlo. Francie si už během 1. poločasu zajistila potřebné 3 body a potvrdila těsnou výhrou roli favorita.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele