Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina D
17.10.2007 20:45 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Češi vyhráli v Německu a postupují!

Česká reprezentace splnila úkol možná ještě dříve, než se čekalo. Potřebovala z posledních tří zápasů bod a uhrála ho hned v tom prvním, a nejen to - na hřišti favorizovaného Německa vyhrála v poklidném tempu přesvědčivě 3:0. Rychlé vedení zařídil Libor Sionko, na 2:0 brzy zvýšil Marek Matějovský a konečnou podobu dal výsledku pěkným gólem Jaroslav Plašil.

Němci byli před zápasem hodně sebevědomí a nic jiného, než výhra, nepřicházelo v úvahu. Do karet jim hrál i fakt, že českému týmu chyběli zraněný Tomáš Rosický a potrestané trio Milan Baroš, Jan Polák a Marek Jankulovski. Ani německá reprezentace však nebyla kompletní, musela se obejít bez několika hvězd, jako třeba Michaela Ballacka, Miroslava Kloseho nebo brankáře Jense Lehmanna.

V základní sestavě hostů dostal překvapivě příležitost Daniel Pudil, který dostal přednost před Jarolímem. Jenže právě mladý záložník Slavie byl na začátku akce ve 2. minutě, kdy sice nejdříve pokazil přihrávku na nabíhajícího hráče, ale k doraženému míči se dostal Plašil a přesným centrem našel na hranici ofsajdu Kollera, který sám před gólmanem Hildebrandem zachoval chladnou hlavu, otočil se a míč přenechal Sionkovi, který pohodlně doklepl takřka do prázdné branky.

Domácí se potom snažili vyrovnat a zvýšili aktivitu, český tým však pod tlak nedostali. Jako blesk z čistého nebe pak přišla situace ze 23. minuty, kdy se domácí obranou prohnal mladoboleslavský Matějovský a tváří v tvář Hildebrandovi se zachoval jako ostřílený mazák – 2:0 pro Českou republiku.

Hned pár desítek vteřin na to pálil nebezpečně domácí Schweinsteiger, jeho pokusu chybělo jen pár desítek centimetrů. Časem se na domácích začala projevovat nervozita, často kazili přihrávky a zejména ofenzivní hráči byli naprosto zoufalí. Češi se dopředu nijak zvlášť nehrnuli, ale když už se přece jen objevili na polovině soupeře, byla z toho slibná šance, jako ve 28. minutě, kdy Plašilovu střelu z dálky musel Hildebrand vyrazit nad branku.

Ve 36. minutě nebezpečně centroval Trochowski, Kurányi se však nedokázal dostatečně zorientovat a jeho hlavička skončila těsně vedle. Do konce prvního dějství se ale nic klíčového nestalo, a tak měl domácí kouč Löw svým svěřencům jistě co říct.

Ovšem ani nástup do druhého dějství nepřinesl v herním projevu domácích žádnou změnu, chyběl hlavně pohyb a větší důraz. V 52. minutě centroval Odonkor před branku, kde stál Kurányi, který ale nestačil opět ideálně zpracovat. O pět minut později fauloval těsně před pokutovým územím Kováč Podolskeho. Z následného přímého kopu zahrozil Schweinsteiger, ale Čech s velkou jistotou chytil míč, navíc hned rozehrál a za několik vteřin bylo velmi rušno před německou brankou, Matějovský totiž nebezpečně vypálil z 25 metrů a jeho střele stála v cestě tyč.

Z tribun se začínal ozývat pískot domácích fanoušků, kteří byli velmi rozhořčeni tím, co němečtí reprezentanti předváděli. Doslova vrchol pak pro ně musela být 63. minuta a krásná akce českého týmu. Pudil přesným centrem našel ve vápně Plašila, který elegantně obešel domácího obránce a poté rozvlnil německou síť potřetí.

Ovšem ani to neprobralo hráče Německa k lepšímu výkonu, jejich pokusy byly naprosto bezzubé a bez nápadu, což dokumentovala i dalekonosná střela Podolskeho z poslední desetiminutovky zápasu, která šla sice hodně vedle, ale i tak šlo o jednu z největších šancí německého týmu v poslední pasáži zápasu.

Češi si nakonec pohlídali tříbrankový náskok a po velmi nečekaném vítězství si kromě tří bodů odvážejí z Německa i jistý postup na evropský šampionát.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (190)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ne-li víc. to zas bude ostuda

Reagovat
HOST*marthas

Další pesimista...neříkám že naši jsou bůhvíjak silní, ale Německu chybí docela dost hráčů-nám teda taky Jinak myslím že by to nemusela být taková katastrofa jako na jaře, bodík by se rozhodně hodil...i když zas takovej optimista nejsu ani já

Reagovat
smazaný uživatel

nám taky pár hráčů chybí... a na němce momentálně určitě nemáme. a bod by byl pro mě velkým překvapením

Reagovat
smazaný uživatel

Nemame pamatuj si ze my, mame na vsechny tymy na svete kdyz mame svuj den

Reagovat
HOST*o

0:3 CHáchá

Reagovat
HOST*aleman

tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

sem v šoku,ale mám radost

Reagovat
Pharrell

1:0 nebo 1:1

Reagovat
HOST*marthas

jo, ty si můj člověk. spíš těch 1:1, to by bylo skvělý

Reagovat
HOST*Lion

pokud chceme v Mnichově udělat dobrý výsledek,tak to budeme muset předvést ne 100% ,ale 200% výkon. Pokud s nima dokážeme hrát 1.poločas vyrovnanou partii,můžeme pomýšlet na úspěch,hlavně nesmíme dostat nějakýho rychlýho gola,to by nebylo dobrý. Němci sice mají několik zraněnejch hráčů,ale hráči,co místo nich nastoupí,je dokážou plnohodnotně nahradit. Nerad tipuju proti našim,takže věřim v dobrý výsledek

Reagovat
Shevchenko

Já hoší věřím, klidně i ve výhru, ale remíza by bylo dost dobrá. Jinak kdyby jsme vyhráli 1:0, tak máme docela dost velkou šanci vyhrát skupinu.

Reagovat
HOST*bary72

U Němců je úplně jedno, jestli mají někoho zraněného. Nastoupí namotivovaná náhrada a šlape to dál. Mají jistý postup, ale nemají v povaze to vypustit. U našich borců vůbec nevím co čekat. Ostatně od p. Brucknera už ani není co čekat. Jedině rezignace spolu s celou svazovou svitou. Myslím, že nastoupíme s defenzivní sestavou s jednou "věží" v útoku, což nám bude na kreativní Němce k ničemu. Nerad to jako Čech říkám, ale je to tak. Vlastenectví stranou, musíme vidět skutečnou realitu. Maximálně urveme bod. Tip 2:1.

Reagovat
HOST*

Doufám,že jasná 1...

Reagovat
HOST*JT26

Cely narod bude vycukany az na nase kluky,ve 20minute dame krasny gol ,pote este do polocasu 2 dalsi, nemci ani nebudou vedet kde jsou ,sousede pote ale v 80 minute snizi usmudlanym golem a pote nas zatlaci nahlym tlakem ale ten prijde prilis pozde plus to ze nase obrana bude hrat fantasticky.Pak uz jen finalni hvizd skandovani nasich fanousku Bruckner na hrad a podarene euro se skvelym 2.mistem,tak to vidim ja(nebo v to doufam) ČEŠI-ČEŠI-ČEŠI-......

Reagovat
HOST*

Ty jsi můj člověk. Je to možná až moc optimistický, ale hezká představa.

Reagovat
HOST*

No tak vidíš zas tak daleko od pravdy jsi nebyl, ale přesto jsi byl zbytečným pesimistou

Reagovat
HOST*

češi jsou nejlepší

Reagovat
HOST*

češi vyhrajou nad němcema češi češi

Reagovat
HOST*

češi

Reagovat
HOST*

češi na němce

Reagovat
HOST*

alexa po

Reagovat
HOST*mato SVK

Reagovat
HOST*Luis

To čumíš ty čoboláku co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*mato SVK

Reagovat
HOST*

to si mě pobavil,a v čem že vyhrajete? Jo aha, ve cvrnkání kuliček do důlku tak maximálně...

Reagovat
HOST*

no určite pozri SLAVIU kam to dotiahla zo SLOVAKMI ti mudr. ked tam nemate toho MEDVEDA či NEDVEDA čo mu rozhodca všetko piska tak ste strateny

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Slovensko teda reprezentuješ na EF úplně skvěle

Reagovat
HOST*

Koukám závistěvej čobolík, kterej závidí že naši pojedou na EURO a vy čobolící zase hovno. NĚMECKO-ČESKO 1:2

Reagovat
HOST*

debile to nevíš že češi jsou lepší slovákům 3x

Reagovat
HOST*

Jdi si vysírat na slovenský stránky hlupáku

Reagovat
HOST*marthas

No pokud si pan Bruckner ráčil proti Irsku všimnout jak našim klukům sedí kombinačka a ne vysoký nákopy na Kollera, tak máme docela šanci uhrát aspoň bod, ne-li všechny. Jenže už to docela jasně vidím: obrana vybojuje míč, nahrávka do zálohy a BUM dopředu na Kollera, přičemž to tam chytne stoper a záložníci budou jak debilové lítat dopředu-dozadu. Nic proti Kollerovi ale mám pocit, že v poslední době to bez něj šlo líp...Nebo hrát i s Kollerem, ale uvědomit si, že na hřišti je dalších 10 hráčů...

Reagovat
HOST*m4com

spominam si na zapas slovenska v nemecku, keby tam vtedy hrali cesi asi by bolo 1:3 a nie 2:1, ale teraz je situacia ina, ak cesi nedostanu nejaky rychly (hlupy) gol maju sancu inak budu radi za remizku

Reagovat
HOST*

nevieš čo hovoriš

Reagovat
HOST*miro svk

Reagovat
HOST*

ani korunu

Reagovat
smazaný uživatel

Němci sice už nemají, o co hrát, ale na nás mají fakt velkou žízeň. Myslím, že to bude vcelku lata. Odhaduju to tak na 3:0

Reagovat
-Kopy-

trošku si se sekl

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak moc ne. Akorát obrátil ty čísla.

Reagovat
HOST*

tak by to bylo, kdyby tam hrála sparta

Reagovat
HOST*milan

ahoj,nevite zda to vysilaji na nejaky internetovy strance v live stream prenosu? potrebuju to spustit na macintoshi ne na windowsech.na windowsech bych vedel kde to davaj,ale potrebuju konkretni www stranku kde je obraz i zvuk. diky.

Reagovat
HOST*

To bude zase na http://fotbalzive.ct24.cz/ ne?

Reagovat
HOST*

tam o tom nic nepisou

Reagovat
HOST*

Cesi pojdete domou s plačom. Nemci vam daju tolko golov ze sa z toho nespametate. Nemci su lepsi couz. Prehrate 89:0. Dotoho Nemci. Dajte im.

Reagovat
HOST*

Ta slovenština je hnus.To je zkomolená čeština.

Reagovat
HOST*

Ale jinak souhlasím, že dostaneme výprask.

Reagovat
smazaný uživatel

Těsně vedle človaku...

Reagovat
HOST*

Tak tohle je příspěvek dne

Reagovat
HOST*SIDI

Tak pani, drzim vam palce. Dufam, ze aspon vy tych nemcov vyprasite. My sme tam nehrali zle, ale za tych 1-2 mozme byt radi. Ale vy mate trosku lepsie muzstvo, tak mate sancu. Moj tip na vysledok je ale 2-1 pre nemcurov. Za vase da gol netradicne Koller a za nemcurov aspon jeden Podolski.

Reagovat
HOST*

ti si určite z BLAVI

Reagovat
HOST*SIDI

Nie, zo Ziliny.

Reagovat
HOST*

kdyby byl z blavi, tak nam nedrzi palce. V Ziline jsou jinci

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

heh, maďare......myšleno dvosmyslně

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajeme, příjemná otázka je o kolik.

Tipuju 0:2.

Reagovat
-Kopy-

1:2

Reagovat
HOST*

Stačí

Reagovat
HOST*nofan

Myslim, že se Češi neztrapněj. Na to jsme až moc vyčůraný. Aby se Němci ještě nedivili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasný, že Sparta nemá prachy (a ví, že příští rok LM opět nebude) a potřebuje prodat dalšího hráče. Brückner zrovna na špíl v Německu vytáhne z klobouku Kladrubskýho a dokonce ho snad postaví . Jenom doufám, že je to nějakej fór a nakonec nenastoupí, jinak totiž budu fandit domácím. Takovou levárnu podporovat nebudu!

Reagovat
HOST*

Úsměvný názor.

Reagovat
HOST*teslov

je to pravda pravdoucí ... žadnej usmevnej nazor !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zařazení Kladrubského do základní sestavy je největší omyl staré papriky za poslední rok. Ten hráč nemá na reprezentaci, pomalu ani na Spartu, ale při své reprezentačím debutu hraje v základu, když jde o hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím fanděním domácím to snad nemyslíš vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně už o nic nejde, když vyhrajem, budu rád, když prohrajem s Kladrubským v sestavě, zlobit se nebudu .

Reagovat
smazaný uživatel

Já se budu zlobit, když se proti nim naši ztrapní. Jinak o postupu je rozhodnuto, Kypr nebo Slováky určitě dáme.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

napsal jsi to naprosto přesně.

Důstojný výkon + prohra = spokojenost

Trapas + prohra = naštvání

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubák nehraje, je to dobrý . Ale hraje Pudil, to se zase asi nebude líbit tobě .

Reagovat
smazaný uživatel

No, udělal s tebe KB pěknýho blbce, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý je, že ho neudělal ze sebe...

Reagovat
HOST*

Čech-Ujfaluši,Grygera,Rozehnal,Pospěch-Jarolím,Matějovský,Galásek,Sionko-Vlček,Koller

Reagovat
HOST*B.Fergii

Myslim ze kluci uhrajou remizu,ale kulic hje největši zoufalec mel by se změnit kouč melby nastoupit na jeho post třeba straka nebo jarolím to sou velic kvalitní treneři

Reagovat
HOST*b.Fergii

bruckner je politik ne trener je to věechno zmanipulovaný

Reagovat
HOST*john

Kamarad to hezky, i kdyz ponekud tvrde okomentoval: "Vcelku povedená taškařice ... Lech - Posměch, Rozebral, Šihůnek, Urvaluši - Silonko, Nadrolím, Klabukský, Splašil - Lenin, Choler" Snad nakonec nebude mit pravdu a ti nasi kluci predvedou v Nemecku hezkou podivanou, i kdyz sam jsem k tomu take ponekud skepticky...:-(

Reagovat
HOST*ad

--------------------Čech---------------------------

--Grygera----Ujfaluši-----Rozehnal-----------Pospěch

---------------------------------------------------

-Kladrubský---Rosický(Matějovský--Jarolím---------Skácel

-----Vlček------------------------------------------

------------------Baroš-----------------------------

Reagovat
HOST*ad

hlavně me nesežerte protoze kdyz hraje koller jde vsechno na neho

Reagovat
HOST*

jj ta sestava je skvela ale bohuzel tvoje..prece nenecha Kaja sedet Honzicka ale je to skoda jednou bych ho klidne posadil ale kdyz dneska rozhodne tak ptoc ne ze? vsadil sem na nase 600!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemci si nas budou chtit vychutnat, takze od nas cekejme beton a od nich nejakou lepsi ofenzivu...dame maximalne jeden gol

Reagovat
HOST*

videli ste tu sestavu??????????co to je za zalohu??? matejovsky a tvorit hru no tak to me poser

Reagovat
-Kopy-

mlč rači

Reagovat
smazaný uživatel

njn, dalsi radoby-expert

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jn, tak ten se chlapec vůbec netrefil, vždyť Matějovský předčil v tvořivosti všechny Němci v čele s Bastienem

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že ti Matějda zavřel hubu, jeho první zápas v základu a takle se předvedl, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já to Německo nesnáším. Snad jim podzim oplatíme, i když to pro ně tak hořké, jako pro nás na podzim určitě nebude.

Poméééééééé hoši!!

Reagovat
HOST*don dani ocho

V Německu určitě ne, dostaneme klepec, zvlášť jestli nastoupí Pospěch a Kladrubský. I když je Pospěch nejlepší hráč Sparty, Sparta není nej klub v lize. To nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sranda sestava mi nevryla přílišný optimismus do žil.

Otázka je, komu jo.

Možná Němcům.

Reagovat
-Kopy-

Nádherné, fascinující a působivé

Hanba všem co tipovali naši prohru

Odplata byla krutá

Reagovat
HOST*peca26

Tak co vy pesimisti? :D (omlouvam se optimistum). Kdo by to byl cekal, ze vyhrajem 3:0 :P Ja tipoval 1:1 a celkem jsem se teda sekl :P Zaplat Panbu za to. Takze nezbyva nez rict: HOŠI DĚKUJEM !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá, Němci rozebráni i s jejich přehnaným sebevědomím, jaké je pro ně charakteristické. Dneska byli jaloví, slova, že se namotivujou a bla bla bla nepřenesli k činům.

S našim mančaftem jsem naprosto spokojen, líbili se mi všichni až na Vlčka, od kterého jsem viděl jen zkažené přihrávky dopředu a spoustu další dozadu. Žádná přímočará akce, nic. K tomu všemu je pomalý.

Dneska byli fantastičtí Pospěch, Matějovský, Koller a Plašil, kterému to ve středu zálohy sedí rozhodně lépe. (Ten post je mu šitý na míru, na křídle je utopený).

Ač je Bruckner v některých rozhodnutích nepochopen i u mě a jeho vyjadřování do médii je mi krajně nesympatické, mluví za něj výsledky, výsledky má = dostal nás třikrát za sebou na velký turnaj, za což mu patří dík. (Před lety jsme o tom mohli jen snít).

Snad ve Švýcarsku uděláme výsledek, už se moc těším!

Reagovat
HOST*peca26

Naprosto s tebou souhlasim, ale Standy bych se zastal. Je to tipickej brejkovej hrac, a kdyz ho Karel postavil na kraj zalohy, nemohli jsme od nej cekat nejaky excelentni napady v podobe prihravek. Na to on neni :)

Reagovat
Kapřík

Já poslední dobou nevim, jestli je to tak špatný, že je u nároďáku Karel, nebo ne. Chvilkama jsem ho taky vyháněl, ale ty výsledky jsou fakt(ovšem to mistrovství světa...je to rok a čtvrt a ještě jsem tu Ghanu nerozdejchal)nepřehlídnutelný, takže jsem zastával názor ho nechat do Mistrovství Evropy a pak by se uvidělo co a jak tam ukopem. A ono to tak opravdu bude, ovšem tipuju že pak už odejde sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandil Němcům. Přece nebudu podporovat podvody Boleslavských a Libereckých, kteří potřebovali vydělat a donutili Brucknera nasadit Matějovskýho a Pudila

PS: pěkná pičovina, viď, mere

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

To si vyřiď se sparťanskýma novinářema, kteří Kladrubskýho usilovně rvali do sestavy, naštěstí se trenér nenechal ovlivnit. Pudil a Matějovský jsou na rozdíl od tragéda Kladrubskýho zavedené ligové stálice. Škoda, že to pak Karel podělal s tlusťochem Kuličem, ale i tak jsem spokojenej, jestli ty ne, tak máš smůlu .

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, Kulič je opravdu při těle

Reagovat
HOST*Cracker j.

Ty si hloupej

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi sparťan .

Reagovat
HOST*Cracker j.

Ne,katalánec a ty si hloupej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jsem napsal, že tam Kladrubský neměl na rozdíl od těch dvou co dělat a že Kulič je tlustej. Něco z toho není pravda, sparťane?

Reagovat
HOST*Cracker j.

Nečti noviny,necháváš se ovlivnit.

Reagovat
Kapřík

Já jsem sice sparťan, ale máš naprostou pravdu. Kladrubský je možná nadějnej, ale fakt tam nemá zatím co dělat. A Kulič...no, taky z něj momentálně nejsem nadšenej. Ale že bych kvůli zařazení Kladrubskýho do sestavy nefandil našim, to je šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Katalánce mluvíš slušně česky, junior sušenko...

Reagovat
HOST*

asi jsi chtěl slyšet zasranej skutečný Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Pít takhle po ránu by se nemělo...

Reagovat
HOST*

pudil je slavista ty troubo

Reagovat
HOST*

pudil je slavista ty troubo

Reagovat
HOST*

pudil je slavista ty troubo

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

že tu nevidím žádný komentář těch nevěřících Tomá.. hmm.. vlastně čur.ků

Reagovat
M11

tak tak

Reagovat
Shevchenko

Hlavně ti slováci jsou neuvěřitelně trapní

Reagovat
HOST*

Ale zase podle jednoho blba nemůžeme soudit všechny Slováky

Reagovat
Kapřík

Tak toto jsem fakt nečekal, osobně jsem se modlil aspoň za remízu. Doufám že to neni jenom náhoda a fakt jdeme nahoru, ono už by bylo na čase. Jsem dneska četl ty články v německej novinách, že si nás daj jako zákusek k postupu a že nás sfouknou jako svíčku...chtěl bych teď vidět jejich xichty. No, konečně něco, co fanouškovi nároďáku zvedne náladu, takže to jdu zapít! Kdoví, kdy k tomu zas bude příležitost.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Super, jednoduchý chytrý výkon (tak to má být, když je soupeř individuálně kvalitnější. Nemá cenu se v tom babrat. Jak je mým zvykem, ohodnotím hráče.

Čech 6

Pospěch 7

Kováč 7

Rozehnal 6

Ujfaluši 6

Galásek 7

Plašil 8

Matějovský 9

Sionko 5

Pudil 6

Koller 7

Vlček 4

Kulič 5

Fenin 5

Jak jsem nedávno psal, MY jsme velká neznámá pro jakéhokoli soupeře!!! Potěšil mne Matějovský. Byl daleko platnější než Rosický (v poslední době). Pracoval na daleko větším prostoru, chytře přihrával, slibně kombinoval, podržel (zabrzdil ve správný okamžik hru), prostě jednoznačně nejlepší hráč zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je zajímavý, že tolikrát kritizovanej styl "všechno na Kollera" tentokrát přinesl dva góly. A 4-3-3 bych zkoušel častěji, ne jen venku na těžké soupeře. Každopádně jsem zvědavej na hodnocení redaktorů Sportu, kteří jsou z německého propracovaného moderního systému plného čísel a zátěžových testů úplně unešení...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

a kvůli tomu jsem rád, že jsem Čech. Jsem v tomhle trochu konzervativní. Jsem hrdý když vyhrajeme chytrostí. Němci jsou moderna, ale strojoví.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jejich článek před zápasem "Dva odlišné světy", nebo jak to ten moula napsal, upřímně rozesmál a trochu i nasral.

V jednom kuse střílí do Brucknera.

Reagovat
Kapřík

A ještě jedna věc. Zdá se mi to, nebo to fakt vypadá že z toho Plašila ještě něco bude? V posledních zápasech si vede nějak moc dobře, já už ani nedoufal.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

I já jeho častý obhájce jsem se někdy neudržel a ventiloval tady svůj vztek nad jeho výkony.

Reagovat
Kapřík

Tak předtím byl naprosto tragickej, hlavně směrem dopředu, to je bez diskuze. Ale jak už se tu probíralo, posun do středu zálohy je pro něj zřejmě skvělej, aspoň se to tak zatím zdá. I já ho všude obhajoval, ale to spíš vyplývá z toho, že už hezkejch pár let fandim AS Monaco, takže to nebylo úplně objektivní...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Mně se jako hráč velmi zamlouvá. Je vidět, že ta fotbalovost je u něho rozvinutá. Jenomže když on hrál tak strašně bezkrevně, jakoby ani nehrál. Bránil jsem ho kde se dalo, ale taky jsem na něho utrousil nějaké to sprosté slovo. A právě kvůli té fotbalovosti musí hrát spíš z prostředka. On se tam taky často cpal, že?! Už ho nikdy nechci vidět na křídle, které je pro absolutné jiný typ hráče. On prostě nedokázal tu lajnu odjezdit. Tímhle výkonem si to u mě částečně napravil, hrál fantasticky. Někdo určitě namítně, že je to slaboch, ale mně se líbil dneska moc.

Reagovat
Kapřík

Cpal, to je pravda, ale úspěch to předtím taky moc nepřinášelo. A teď jenom doufejme že mu to vydrží, bylo by to fajn.

Reagovat
RMCF

Nechcu machrovat, ale že by se víc uplatnil ve středu sem tvrdil už hodně dlouho a většinou sem si za to vyslechl, že nemá v reprezentaci vůbec co dělat...

Reagovat
Kapřík

Ono to tak někdy vypadalo, protože místy byl fakt neskutečně tragickej a dopředu koncentrovaná hrůza. Ale asi šel do sebe, to nebude jenom tou změnou postu.

Reagovat
RMCF

J to hodně tou změnou postu, on není hráč kterej by přešel u lajny jeden na jednoho a centroval...

Reagovat
HOST*Rokas

Děkujem hoši, Děkujem.....jsem rád že se tady našlo pár lidí kteří, šli názorem proti prognostikům a statistiků a různých jiných odborných "-iků":) Jsme asi jedna zmála zemí která převlíka kabáty nálady podle toho jak hrají naše reprezentace....když se nedaří, házíme špínu na hráče a vadí nám i jejich účes a když vyhráváme vzíváme trenéra na hrad....Jsme češi tak buďme češi a věřme že vyhrajeme i kdyby proti hráčůů mělo být 22 a měli hokejou branku místo fotbalový....Koukněte se jak se fandí třeba na novej zéland, kterej na mistrovství v ragby i přesto že byl favorit vypadl a stejně přišli fanoušci na letiště a děkovalo jim za jejich výkon. Chtěl bych vidět kdo z vás by vylezl před plný stadión lidí, kteří všichni dojednoho očekávají že budete 100 procentní a bezchybní a ai jeden nepomyslí na to jak jste se asi vyspal, že k tomu aby jste dobře spali nebo nechytli chřipku vám 110Mega na vašem účtě je úplně k ničemu a že v reprezentaci nehrajete pro peníze, ale proto aby jste reprezentovali.......DEJ NÁM PÁN BŮH VĚČNOU SLÁVU

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

taky jsem rád, že se u některých fanoušků projevilo skutečné srdíčko a hrdost. Ale jinak se mi průměrný český fanoušek hnusí..

Reagovat
smazaný uživatel

S Walesem to zadrbali se San Marinem taky nic moc, ale dneska borci paráada.. Oni ví kdy potěšit.. Idu s klidným srdcem spat.. Teď eště jenom aby Arsenal vyhrál doma s Boltonem a další úspěšný týden bude dovršen..

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Metzelder dneska jako suchý strom..

Reagovat
HOST*Vincent

dead wood

Reagovat
smazaný uživatel

Se šetřil na Espanol

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jdu spokojeně spát, mám proč! Kdo neskáče není Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme si na jen z povinnosti hrajících Němcích zvedli sebevědomí, což je fajn, stačí, abychom na Euru chytali jen samé již postupující celky a můem to i vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, každopádně si myslím a potvrzuje se mi to stále víc, že do deseti let bude opět medaile z nějaké velké akce. Schopnost dodržovat taktiku a nedělat chyby je u Čechů mimořádná a jak jsme měli v červenci možnost vidět, tak se zdaleka netýká jen dospělých. Pomalu, ale jistě, se vracíme někam do roku 1994 a tvoříme tým, kterej sice hraje hroznou tužku, nikdo ho nebude mít rád, ale ta medaile přijde. Při velkém štěstí a souhře náhod možná už příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

vtipné ale pravdivé

Reagovat
HOST*nofan

S těma 10 lety jsi mě dostal. Já zase natuty vim, že tak do 60 následujících let umřu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to neznamená, že zrovna za deset. Na MS s náma tak nějak moc nepočítám, takže to třeba vyjde na Euru 2008 nebo 2012. Jestli ne, tak dávám do rezervy ještě rok 2016, kde bude mít vrchol generace Feninů, Šimůnků, Suchých atd.

Reagovat
smazaný uživatel

To už budou spíše za zenitem, hodně se ten věkový top hráčů změnil...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rad ze muj nazor nas tym skvele smetl ze stolu...ani jsem nedoufal ze bysme to mohli na nemecke pude vyhrat, a uz jsem vubec nedoufal ze to nemci nechaji zajit az na tri goly...njn, nase repre je zajimava

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačím se divit, snad nejvyšší výhra v historii nad Německem vůbec? Rozhodně od války jo...

Reagovat
HOST*Batictuta

češi

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych z včerejšího výsledku žádnou vědu nedělal. Němci sice proklamovali, že po nás půjdou, ale opak byl pravdou. Takováhle absence jakýkoliv bojovnosti a snahy s výsledkem něco udělat je skoro až neněmecká. Prostě to odchodili a nechali nás to vychutnat až dokonce. Určitě to z naší strany nebyl žádnej závratnej výkon, ale i tak potěší a je cennej. Mimochodem první branka s těsnýho ofsajdu, ale jak už jsem tady několikrát psal - jsem pro takovýhle ofsajdy pouštět. Ještě, aby si to uvědomili pomezní rozhodčí. Mimochodem, nedíváte se někdy na NHL? Fotbal sice není hokej, ale tam se mnohdy pouštěj metrový ofsajdy a nikdo se nediví, nikoho to nepohoršuje. Přispívá to k rychlosti a plynulosti hry

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bych chtěl dodat, že Plašil se rozehrává k výbornejm výkonům. Karel ho držel cca 2 roky hroznejch výkonů a on se mu za to teď odměňuje.

PS: střed německý obrany byl hodně srandyózní

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě je to jasně na 4-3-3, přičemž ten levej křídelník může hrát hodně dozadu (včera Pudil, na Slovensku Plašil). Do prostřední trojky máme opravdu docela slušnej výběr, hlavně je to výborně zdvojený.

Reagovat
HOST*Vincent

teoreticky jo, ale vzpomeň jak to dopadlo ve spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil je ve středu zálohy vynijící, už to říkám dlouho, na křídlo to prostě není hráč - chybí mu tah a rychlost. Střed zálohy je jeho ideální flek!

Reagovat
HOST*Vincent

v Osasuně zatím docela dost centruje zleva na goly, ale až se uzdravějí Delporte a Viana tak to už moc na základ nebude

Reagovat
HOST*

mas pravdu

Reagovat
HOST*jisek

... tak nevím, byl to včera večer sen? Ne, nebyl. Kde hledat "příčinu" naší vysoké výhry v Německu? Že by se na německém mančaftu podepsala nepřítomnost opor (Ballack. Klose)? Že by nás Němci podcenili? Neunesení role favorita před domácím hledištěm?

Že by se ukázalo, že máme i jiné kvalitní hráče, než ty "jisté", kteří nemohli včera nastoupit? Neměl by to být náznak pro trenéra, zkoušet tyto a další hráče pro rozšíření kádru repre a dání přednosti těmto novým hráčům? Vezme si z toho a z MS v Německu trenér ponaučení? Nebyl to jen pouhý výkřik do tmy a poslední křeč s notnou dávkou štěstí? Je zde mnoho otazníků, které budou zodpovězeny v dalších kvalifikačních zápasech a v neposlední řadě na Euru.

Je třeba doufat, že se náš nároďák probouzí a jako bájný Phoenix povstane z popela.

Kluci děkuji za včerejší večer......

Reagovat
HOST*Rakos

To se zase bude dědek Brucknerů naparovat...no ale hurá za tohle vítězství...vždyť už taky bylo načase,aby ti naši kopálisti ukázali,že umějí i fotbal a né jen flámy a kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Matějda se dneska předvedl v plný kráse, nejen že celý zápas kombinoval, ale především ten gol, když udělal ze stopera Realu Madrid Metzeldera blbečka a chladrokrevně zakončil, jeho zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

GRATULACIA ZO SLOVENSKA . Konečne vaši ukázali že im to ide.

Reagovat
anonym

Tohohle jsem se bál,postup na šampionát si zajistíme,Bruckner bude dál na svým místě a vypadne hned v první skupině s mizernými výsledky a hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

mmmm.. odborník na slovo vzatý..

Reagovat
Kapřík

Hodnoť prosímtě až po Euru, tyhle pesimistický předpovědi si zatím jenom cucáš z prstu. Kdo ví? Třeba tam žádnou ostudu neuděláme, takže sumarizuj až pak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem dnešní Sport mě teda posadil na zadek: "Hoší, díky - a chceme zlato!" .

ZNÁMKY:

Čech 7

Pospěch 7

Kováč 7

Rozehnal 8

Ujfaluši 7

Sionko 8

Galásek 7

Matějovský 9

Plašil 9

Pudil 7

Koller 9

Vlček 7

Reagovat
smazaný uživatel

fúúúúúúúúú , dobré..... Ale na zlato to asi stačiť nebude

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ten Vlček je tragédní známka. Já bych mu dal tak 4. Byl na tom placu opravdu do počtu

Reagovat
Kapřík

Sport nezklamal, ostatně jako vždycky. To už tam můžu dělat redaktora i já, losovat známky pomocí roztočenýho lahváče zvládnu taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sport je ostuda.

Reagovat
HOST*Vincent

Pláša byl výbornej, Biskaj mu zdá se svědčí. Zato když Galásek dokáže zahrát strašně, i když většina ostatních okolo něj hraje dobře, to je fakt trága

Reagovat
HOST*

Mali ste štastie. couz. Ale na majstrovstvach to bude ine. Tam vas uz vyprasia z kože vy čechi jedni. Dali si do obrany česi. Preto vyhrali. fuck off. Go Slovensko...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to ještě jedou a střízlivej, OK?

Reagovat
smazaný uživatel

holt někomu se daří, někdo zase brečí...

Reagovat
Mata

Prober se trotle.

Až se vy někam probojujete, tak se můžeš ozvat.

Zatim jste se probojovali tak akorát do prdele!!!

Reagovat
teddy

už to nehul....

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*bary72

Tak se přiznám, že jsem se rád mýlil. Hra i výkon mile potěšili. Jak správně poznamenal J. Bosák z ČT, když dostane Dino balón na prsa (a ne na hlavu), je to pro mužstvo daleko větší přínos. A Marek Matějovský se krásně blýskl skvělým výkonem. Původně jsem byl s jeho zařazením, na úkor Jarolíma, skeptický. Doufám jen, že včerejší výkon nebyl jen náhoda a výkřik do tmy, ale že spolu s výkonem s Irskem bude mít stále vzestupnou úroveň. Tzn. že na Euru bychom nemuseli končit hned ve skupině. Jinak zdravím všechny přispěvatele s komentáři, kteří uvažují hlavou a neurážejí se navzájem !!!

Reagovat
HOST*

TY Uz sklapni. ty cech jeden debilnej

Reagovat
HOST*

hraje vůbec Slovensko fotbal? Jestli jo, tak mi prosím napiš, na jaké úrovni. Děkuju za odpověď.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*

Těžká otázka.Podle mě tam fotbal nehrají.

Reagovat
HOST*Viksam

mám dvě vstupenky na fotbal 17.11. Česko-Slovensko, ale z rodinných důvodů nemůžu tam jít. Když někdo má zájem, ať mi napiše na viksam@maconet.cz Na ceně se domluvime

Reagovat
HOST*svk

namyslenost a ubohost v tom ste majstri sveta a neotieraj si o nas hubu ,este nedavno ste chceli ukamenovat celu vasu repre a teraz zrazu zmena,mozno fandime vasim futbalistom viac ako vy sami.

Reagovat
HOST*Luis

vy jste všichni chytrý pánbíčkáři...a pořád jen ubrečený !!!Nic jinýho

Reagovat
HOST*

ubreceny si ty,ak si myslis ,ze nam vysledky nasej repre trhaju zili mylis sa je to sport a momentalne na viac nemame,ale mame mlade muzstvo,mozno o par rokov nieco dokazu,neodsudzujem ich tak ako vy vasich ak sa nedari cau

Reagovat
HOST*

nesuď všechny fanoušky podle pár bláznivých lidí, kteří nadávaji ať už je to zasloužené či ne.

Reagovat
HOST*Luis

hlavně většina lidí neodsuzovala repre, ale trenéra, který stavěl pořád stejné lidi a neměl v týmu pořádek.

Já jsem teda nebyl jeden z nich, Bruckner dokázal hodně a stále jsem mu věřil...teď je ještě důležité něco předvést na Euru....a samozřejmě porazit slováky, což bysme měli i s béčkem :-)

Reagovat
HOST*yidCZ

já osobně si myslím, že slovenský tým je velice perspektivní, jsou tam mladí kvalitní hráči, ale bohužel těžká kvalifikační skupina byla nad jejich síly. můj názor je ten, že by měli zapracovat na psychice, protože díky její labilnosti podávájí dost nestabilní výkony-jeden zápas nahoře, jednou dole. taky si vybrali celkem dost smůly, ale věřím že se jednou taky dočkají velkého turnaje a přeju jim to

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele ste tak blbí nebo na slovensku neumíte "reagovat".. Kdo má potom vědět komu to píšeš idiote.. A nemluvíš vůbec objektivně.. Valí z tebe závist, že vy ste se nikam neprobojovali.. V každé zemi sou lidi kteří občas nadávají na repre a taky lidi kteří jim věří a fandí do poslední minuty aj dyž se nedaří.. tak je to aj u vás, v anglii, všude.. Takže běž si rači najít nějaký slovenský web a breč si tam.. zdarec..

Reagovat
HOST*

tak co vy vsichni kokoti co ste tady vcera psali ze dostanem na prdel co?ste vcera cumeli ze?njn a kdyby to nekdo nevedel tak zapas zacina za stavu 0:0..

Reagovat
HOST*

Lenze vy ste hrali s Walesom a remizovali ste 0:0. Co mi sme ich nabili u nich 5:1. Potom San Marino ste nabili len 3:0 a my slovaci 7:0. Potom Cyprus vy ste nabili len 1:0 slabota a my 6:0 doma a vonku 3:1. A Irsko ste doma nabili len 1:O aj ked lepsi boli Iri a my sme doma remizovali 2:2 a vonku ste s nimi remizovali 1:1 a my prehrali 1:0. Takze co tu vy pisete vy ste len prvi raz zamachrovali nad Memcami ale nikym silnejsim uz nie. Slovensko vas u vas nabije 3:0 vam to oplatia este. Este aj v hokeji sme vas nabili. Chachacha.

Reagovat
HOST*Slávista

To je k smíchu tohleto!

Reagovat
Slejdy

ty kravo

Reagovat
HOST*Boudis

Vyborny vykon ,gratuluju cele reprezentaci k jejich vybornemu vykonu a trenerovi za jeho prozreni.I ja sem nebyl prilis nadsenej pred zapasem ze nastoupi Matejovsky misto Jarolima,u Pudila jsem se uklidnoval ze mel snuru dobrych zapasu a nakonec to byli prave tihle dva + vzdy neviditelny Plasil kdo tak krasne kombinoval a zvysili tak efektivitu utoku o dalsi moznosti.Obrana kde me mile prekvapil Pospech a samozrejme i zbyla trojice podala vynikajici vykon ktery je jim hodny.Jenda opet potvrdil jak je dulezity byl u prvnich dvou golu .Jen v utoku bych daval vice moznosti Feninovi ale to zrejme prijde ted ve zbytku kvalifikace.Jen aby se porad nezkousel Kulic ten do tymu opravdu nepatri jeho dvousezoni zachvev zmizel jak para nad hrncem a tento hrac ma podle me nakroceno ke konci kariery.Standa Vlcek je sice bojovnik no dejme tomu ze za nej mluvi trosku dlouhodobejsi vykonnost,ale repre??opravdu az nebude moznost.Tim samozrejme nechci nekoho kritizovat jsou to pani co uz neco dokazali ale podle meho nazoru do repre nepatri.Jinak mladi vpred Matejovsky,Pudil,Plasil(ve stredu zalohy),Pospech hraci kteri ukazali jak se chopit prilezitosti a jak reprezentovat svou zemicku CESI CESI CESI

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

san marino 52 golu dostali

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že tímto zápasem skončil český repre fotbal

Reagovat
bruchy

dnes je úspěch když vyhrajeme 1:0 s Arméncema

Reagovat
GarethBaleCZ

Zajímavý, že to píšeš zrovna po EURU, který bylo určitě podařenější, než to, na který jsme se probojovali díky tomuhle zápasu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele