Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina D
13.10.2007 18:15 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Kypr - Wales 3:1

Přestože Wales vykročil za třetím vítězstvím na hřištích soupeřů v řadě dobře, nedokázal náskok udržet a nakonec se před domácím Kyprem musel sklonit.

Díky brance z první půle mohli hosté doufat ve šňůru, která se národnímu týmu Walesu nepovedla již šestadvacet let. Výhoda jedné branky, kterou vstřelil James Collins, byla domácím Kyprem ve druhém poločase rychle smazána a Wales nakonec na Kypru prohrál. Může se tak rozloučit s nadějemi na třetí místo v kvalifikační skupině D.

Ze začátku se do akce dostával více hostující Wales. Po faulu na Garetha Balea a následém trestném kopu se k míči dostal Collins a poslal hosty do vedení. Po úvodní brance Wales ovšem úplně upustil od svého útočného pojetí hry, stáhl se do obrany a zadělal si na problémy.

Po pauze se do ojedinělého rychlého brejku dostal Bellamy, ale jeho hlavičku zneškodnil Georgallides. V devětapadesáté minutě bylo vyrovnáno. K zakončení hlavou se dostal Okkas a bylo to 1:1. Obrat domácí dokonali v minutě sedmašedesáté. Po závaru se k míči dostal opět Okkas, a i když to vypadalo na ofsajd, jeho druhá branka v zápase platila. Zápas rozhodla třetí branka domácích. Aloneftis dobře zatáhl míč, nacetroval, Alexandros Garpozis vrátil míč před branku a našel přímo Charalambides, který stanovil skóre na konečných 3:1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Lion

Oba dva týmy ještě mají teoretickou šanci na postup,ale ta je hodně mizivá. Kypr je doma nepříjemnej, Wales se zase v poslednim zápase na Slovensku rozstřílel, tady to vydim na remízu 1:1

Reagovat
HOST*George

To bude boj ktery skonci remizou:-)

Reagovat
HOST*bary72

Nevyzpytatelnej zápas. Může dopadnout jakkoli. Ale Kypr doma jen tak neprohrává a Wales zase těžko zopakuje kanonádu ze Slovenska i když mu strašně přeju. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim se vsemi souhlasit bude remiza, ale muj tip je ze 2:2

Reagovat
HOST*bary72

Škoda, čekal jsem, že Wales potvrdí vzestupnou formu ze zápasu na Slovensku. Přece jenom si musí zvyknout, že začala éra po Giggsovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele