Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina C
17.10.2007 20:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Bosna a Hercegovina - Norsko 0:2

Situace ve skupině C se řádně zamotává a díky dalšá ztrátě Turecka na hřišti soupeře se na druhou příčku posunulo Norsko. To zvládlo utkání v Bosně a Hercegovině a pokud za měsíc zvládne domácí zápas s Tureckem, bude moci začít slavit postup...

Norové do utkání skvěle odstartovali. Už v páté minutě poslal míč do pokutového území John Arne Riise a Hagen zajistil hostujícímu týmu vedení - 0:1.

Následující minuty patřily domácím. V osmé minutě pálil nad Misinovič, ve 23. minutě pak pálil těsně vedle Blatnjak. V závěru prvního poločasu se ke slovu opět dostalo Norsko. Na centr Pedersena těsně nedosáhl Helstad, těsně nad břevnem následně prosvištěla dělovka Johna Arneho Riiseho.

Do druhé půle nastoupili domácí s odhodláním alespoň vyrovnat a na jejich hře to bylo znát. Krátce po změně stran střílel nebezpečně Misimovič, krátce poté to zkusil Merzič a jeho střelu vykopával z prázdné brány obránce Andresen. Bosna a Hercegovina byla lepším týmem, ovšem neproměnila své šance a nakonec sama inkasovala. V 74. minutě našel Pedersen Bjorna Helgeho Riiseho a ten dal Seveřanům klid do závěrečných minut. Z toho už Nory nevyvedly ani nepřesné střely Salihoviče a Džeka.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Lion

Bosna poslední 3 zápasy prohrála ale každá serie jednou končí, i tak je ale Bosna ze hry o postup venku,naopak Norové mají stále postup ve svých rukách,nesmějí si ale dovolit prohrát

Reagovat
HOST*bary72

Nezkušená BaH nezahraje dobře. Norsko je zkušenější a těsně vyhraje. Tip 0:1.

Reagovat
HOST*jampadampa

Taky tipuji těsné vítézství Norů. Zatímco ve zbylích skupinách jsou už postupové karty podle mě rozdány, tato skupina bude jeśtě zajímavá

Reagovat
HOST*bary72

Díky zaváhání Turecka se Norové už jednou nohou ocitli na Euru. Myslím, že už tuto šanci nepustí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele