Další články

Hrubý a Linhart nahradí v jednadvacítce Ševčíka s Chorým

Trenér reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička musel udělat další dvě změny v nominaci na přípravná utkání se Slovenskem a v Polsku. Ze zdravotních důvodů na dnešní sraz nemohli dorazit liberecký Petr Ševčík a olomoucký Tomáš Chorý, které nahradí Robert Hrubý z Ostravy a Zdeněk Linhart z Příbrami. Informoval o tom tiskový mluvčí týmu Jaroslav Kolář.

Příbram posílili Liščevič, Bazal a Linhart

Příbramští získali pro jarní boj o záchranu v lize další tři posily. Ze srbského Radniku Surdulica přestoupil obránce Zlatko Liščevič a na hostování z pražské Slavie přišli útočník Zdeněk Linhart a záložník Josef Bazal.

Bohemians 1905 posílili obránci Dostál s Křapkou

Hráči Bohemians 1905 dnes přivítali na úvod přípravy před novou sezonou tři posily. Ze Slavie přestoupil obránce Martin Dostál, na roční hostování přišel stoper Antonín Křapka z Mladé Boleslavi a v jednání je také stejně dlouhé působení dalšího slávisty útočníka Zdeňka Linharta.

Slavia získala mládežnické reprezentanty Baráka a Linharta

Slavii po Josefu Hušbauerovi posílí v zimě také reprezentanti do 21 let Antonín Barák z Příbrami a Zdeněk Linhart z Českých Budějovic. Oba přicházejí na přestup a v Edenu dnes podepsali smlouvu do léta 2019. Klub to oznámil na svém webu.

Nominaci jednadvacítky na kvalifikaci doplnili Linhart a Kaša

Trenér české reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička doplnil kádr pro kvalifikační utkání s Belgií a v Moldavsku o českobudějovického útočníka Zdeňka Linharta a ostravského stopera Filipa Kašu. Z nominace naopak vypadl zraněný mladoboleslavský útočník Stanislav Klobása. Problémy má i teplický stoper Michael Lüftner, ten se však zatím k týmu připojil.

Linhart nejprve střílel v reprezentaci, pak dal gól i Plzni

Dva nabité a úspěšné dny má za sebou českobudějovický fotbalista Zdeněk Linhart. Ve čtvrtek pomohl reprezentaci do 19 let gólem k výhře nad Chorvatskem, o 32 hodin později nechyběl v základní sestavě Dynama na hřišti Plzně. Proti lídrovi tabulky dal svůj první ligový gól, prohru 2:3 ale neodvrátil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele