Další články

S reprezentací je v Olomouci Grygera, začal holdovat cyklistice

Projekt patronů reprezentace pokračuje i během srazu při přípravném duelu s Rakouskem v Olomouci. Před dvěma týdny vyrazil s národním mužstvem do Finska Marek Jankulovski, na Hané tým doprovází další bývalý reprezentant Zdeněk Grygera. U reprezentace se budou jako patroni střídat ještě Pavel Nedvěd a Karel Poborský.

Grygerovi v "důchodu" velký fotbal nechybí, začal holdovat hokeji

Už je to skoro rok, co Zdeněk Grygera musel jít do fotbalového důchodu. A z jeho často rozesmáté tváře není znát, že by radikálního kroku - ukončit ve dvaatřiceti letech kariéru - litoval. Bývalý dlouholetý reprezentant prý poznal, že jeho tělo poznamenané řadou operací a různých zdravotních trablů definitivně vypovědělo službu.

Grygera už moc nepočítá, že by obnovil aktivní kariéru

Obránce Zdeněk Grygera v závěru loňského roku v tichosti ukončil aktivní kariéru a s půlročním odstupem už o jejím obnovení moc neuvažuje. Třiatřicetiletý bývalý reprezentant a bronzový medailista z mistrovství Evropy 2004 už u fotbalu zůstane nejspíš jen na amatérské úrovni.

Grygera kvůli zdravotním problémům zvažuje konec kariéry

Obránce Zdeněk Grygera, který už přes rok nehraje kvůli zdravotním problémům, zvažuje konec kariéry. Rozhodnout se má do konce roku. Dvaatřicetiletý zadák měl během podzimu podepsat novou smlouvu s anglickým Fulhamem poté, co se zotavil po loňské operaci kolena.

Grygera se vrací do přípravy Fulhamu, kde bojuje o novou smlouvu

Český obránce Zdeněk Grygera se koncem týdne vrátí do přípravy Fulhamu, ve kterém bojuje o novou smlouvu. Dvaatřicetiletý fotbalista byl mimo hru od začátku října kvůli zranění stehenního svalu.

Setrvání Grygery ve Fulhamu ohrožuje zranění stehna

Setrvání českého obránce Zdeňka Grygery ve Fulhamu ohrožuje zranění. Dvaatřicetiletý fotbalista, který po skončení smlouvy s londýnským klubem nadále trénuje a hraje za rezervu ve snaze zajistit si nový kontrakt, si poranil stehenní sval. Trenér Martin Jol proto rozhodnutí o hráčově budoucnosti odložil.

Grygera zůstává bez angažmá, Fulham nechce nic uspěchat

Zdeněk Grygera si bude muset počkat na to, v jakém klubu bude pokračovat jeho aktivní kariéra. 32letý obránce před rokem zamířil z Juventusu do Fulhamu a brzy si vážně poškodil koleno. To je důvodem, proč manažer Martin Jol nespěchá s nabídkou nového kontraktu...

Grygera po dvou operacích kolena doufá v rychlý návrat

Z obránce Zdeňka Grygery se v posledních měsících stal zaoceánský turista a také trpělivý pacient. Hned třikrát se musel od svého listopadového zranění kolena vydat do vyhlášeného ortopedického střediska v americkém Vailu k tamní kapacitě Richardu Steadmanovi, než na začátku února konečně podstoupil i klíčovou plastiku zkříženého vazu.

Grygera se cítí dobře, letos už si ale nezahraje

Zdeněk Grygera se na začátku letošní sezony upsal Fulhamu, příliš toho ale nenahrál a to se do konce letošní sezony již nezmění. Český obránce si vážně poškodil kolenní vazy a začíná tak myslet na následující ligový ročník...

Grygerovo zranění je vážné, chybět bude půl roku

Na šest měsíců musí na fotbal zapomenout Zdeněk Grygera. Český obránce ve službách Fulhamu o víkendu nedohrál utkání s Tottenhamem vinou zranění kolena, které je vážnějšího charakteru. Někdejší zadák Juventusu a Ajaxu má přetržený přední křížový vaz a čeká ho operace...

Grygera vzpomíná na rok a půl starou zkušenost s Fulhamem

Zdeněk Grygera se nedávno vyvázal ze smlouvy v Juventusu a jako volný hráč podepsal kontrakt s Fulhamem. V případě českého obránce se jedná o první angažmá v Anglii, zkušenosti právě s Cottagers ale již měl a i když se tehdy nejednalo o příjemný zápas, 31letý fotbalista na něj dodnes vzpomíná především v dobrém...

Grygera se stal definitivně novou posilou Fulhamu

Zdeněk Grygera definitivně odešel z Juventusu, s nímž se včera dohodl na ukončení smlouvy, do anglického Fulhamu, s nímž dnes podepsal profesionální kontrakt. Završení přestupu ČTK potvrdil hráčův agent Jiří Müller.

Grygera opouští Juventus, bude hrát s Gecovem za Fulham

Obránce Zdeněk Grygera opouští po čtyřech letech Juventus a má namířeno do Fulhamu. Londýnský klub už v létě jednou českou posilu získal: v červenci do něj přestoupil záložník Marcel Gecov z Liberce.

Juventusu se zranil Grygera

Zdeněk Grygera možná už odehrál svůj poslední zápas za Juventus. Český obránce nemá jisté místo v turínském klubu pro příští sezonu, teď si navíc poranil koleno a letošní sezona pro něho dost možná skončila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele