Juventusu se zranil Grygera

05.05.2011, 13:30
Aktuality
Zdeněk Grygera možná už odehrál svůj poslední zápas za Juventus. Český obránce nemá jisté místo v turínském klubu pro příští sezonu, teď si navíc poranil koleno a letošní sezona pro něho dost možná skončila.

Grygera si tento týden poranil koleno a chybět bude patnáct až dvacet dní. Do konce Serie A přitom chybí poslední tři kola a je tak možné, že někdejší český reprezentant si v letošní sezoně už nezahraje.

Grygera letos nastoupil jenom ke třinácti ligovým zápasům, přednost jinak dostávali jeho konkurenti Marco Motta a Frederik Sorensen.

Juventus v pondělí čeká zápas s Chievem a dobrou zprávou jsou návraty Claudia Marchisia a Jorgeho Martineze. Oba se zapojili do tréninku a měli by být k utkání připraveni.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechápu, proč není nominovaný do repre, Pospěch je možná na jeho postu lepší, ale hráč jeho kvalit má Česku co nabídnout, což se o některých říct nedá. Zdeněk

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože trenérem je Bílek

Jinak Grygeru bych bral do repre.

Reagovat
10

nevyjádřil se náhodou tak, že v reprezentaci končí?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím že nehrává. Teď je ještě jedna věc ??? Má vůbec zájem on ???

Reagovat
smazaný uživatel

pojd do baniku s jankulovskim :)

Reagovat
smazaný uživatel

Do Sparty!Potřebujem tě!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele