Gourcuffa zklamalo, že Lyon z Bordeaux neodvezl ani bod

Yoann Gourcuff se poprvé od letního přestupu do Lyonu vrátil do Bordeaux. Olympique ale domácím podlehl 0:2 a dál se potácí ve spodní části tabulky francouzské ligy. Gourcuff prohlásil, že pískot domácích fanoušků na svou osobu vůbec nevnímal, a mrzí ho, že Lyon neodvezl ani bod.

Je rozhodnuto, Gourcuff přestupuje do Lyonu

Girondins Bordeaux na svých oficiálních stránkách trochu nečekaně vypustilo zprávu o odchodu Yoanna Gourcuffa. Vedení klubu se totiž dohodlo s Olympiquem Lyon, kam francouzský záložník za 22 milionů eur přestoupí.

Wenger popřel zájem o Gourcuffa. V záloze má prý dostatek variant

Přestup Yoanna Gourcuffa z Bordeaux do Arsenalu se konat nebude. Alespoň to tvrdí manažer Gunners Arsene Wenger, podle něhož nemá anglický klub o reprezentanta Francie zájem.

Domenech vyčítá Anelkovi jen to, že se nechtěl omluvit

Trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech dnes potvrdil, že Nicolas Anelka mohl v týmů zůstat, kdyby se za svůj slovní útok na trenéra omluvil. Pro samotný hráčův výbuch v poločase zápasu s Mexikem prý ale má pochopení a lituje, že se aféra dostala na veřejnost.

Francie dál hledá nového Zidana, ale nástupce Vieiry má v Diabym

"Nový Zinedine Zidane" je zatím v nedohlednu, ale o důstojného nástupce dalšího člena silné generace Patricka Vieiry se Francie bát nemusí. I to naznačil úvodní bezbrankový zápas "Modrých" na MS proti Uruguayi. Role defenzivního štítu ve francouzské záloze se výborně zhostil Abou Diaby.

Frustrovaného Domenecha zklamala hra i výsledek

Duel mezi Uruguayí a Francií skončil stejně jako před osmi lety v základní skupině mistrovství světa bez branek, s čím byli po zápase méně spokojeni zástupci evropského týmu. Jejich kouč Raymond Domenech byl zklamaný tím, že jeho tým nedokázal v závěru zužitkovat mírný tlak při početní výhodě.

Gourcuff je na nás příliš drahý, prohlásil Aulas

Prezident Lyonu Jean-Michael Aulas prohlásil, že se v létě nepokusí získat Yoanna Gourcuffa, hvězdu konkurenčního Bordeaux. Aulas sice uznal hráčovy kvality, ale zároveň přiznal, že jeho cena je až příliš vysoká.

Lyon uvažuje o Gourcuffovi, Toulalana ale neprodá

Semifinalista Ligy mistrů a druhý tým francouzské ligy Olympique Lyon potvrdil, že žádaná dvojice Jérémy Toulalan a Hugo Lloris se v letním přestupovém období nikam stěhovat nebude. Klub má v plánu oba hráče na Stade Gerland udržet.

Gourcuff je se startem do sezóny spokojen

Francouzská Ligue 1 má po třech kolech stejného lídra jako na konci loňské sezóny. Bordeaux do nového ročníku vkročilo skvěle a jeho oporu Yoanna Gourcuffa to pochopitelně těší. Reprezentační záložník ale také připustil, že výkony jeho týmu zatím nejsou úplně stoprocentní...

Gourcuff se stal hráčem Bordeaux

Francouzský záložník Yoann Gourcuff podepsal s vedením Girondens Bordeaux čtyřletou smlouvu. Uvádějí to na svých webové stránky klubu.

V Ligue 1 byl nejlepší Gourcuff

Individuálním oceněním pro nejlepšího hráče sezony korunoval Yoann Gourcuff pro něho skvělou sezonu 2008/2009. Záložník AC Milán, který letos hostuje v Bordeaux, v konečném účtování předčil Michela Bastose (Lille), Stéphana Sessegnona (PSG) a nejlepšího střelce Ligue 1 Andrého-Pierra Gignace z Toulouse...

Blanc: Gourcuff chce zpátky do Milána

Yoann Gourcuff bojuje s Bordeaux o francouzský titul, příští sezónu už ale nejspíš za Girondins hrát nebude. Šikovný záložník v Bordeaux jen hostuje z Milána a podle trenéra Laurenta Blanca je Gourcuff připraven vrátit se do Itálie.

Nejlepší hráč Ligue 1: Gourcuff, Bastos, Sessegnon nebo Gignac

Francouzská UNFP odtajnila jména čtyřech fotbalistů, kteří se ucházejí o ocenění pro nejlepšího hráče Ligue 1 pro sezonu 2008/2009. Mezi nominovanými není ani jeden fotbalista Marseille či Lyonu, šanci na výhru mají Yoann Gourcuff, Michael Bastos, Stephane Sessegnon a Andre-Pierre Gignac...

Gourcuff je nejlepším hráčem Ligue 1, tvrdí Didot

Večerní program Ligue 1 má na programu derby mezi Toulouse a Bordeaux, při němž se utkají také dva přátelé - záložníci Etienne Didot a Yoann Gourcuff. Prvně jmenovaný středopolař domácích se na souboj s Gourcuffem, jenž jen podle něj nejlepším hráčem ligy, těší...

"Nový Zidane" táhne Bordeaux za francouzským titulem

Francouzský záložník Yoann Gourcuff je již delší dobu nazýván nový Zinedinem Zidanem. V nedělním zápase francouzské ligy Bordeaux s Paris St. Germain naplno ukázal, proč takové označení v mládí dostal. Kromě toho, že svůj tým vedl za jasným vítězstvím 4:0, předvedl i pověstnou Zidaneho kličku, po které dal jednu z nejkrásnějších branek sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele