Gourcuff je na nás příliš drahý, prohlásil Aulas

07.06.2010, 21:04
Aktuality
Prezident Lyonu Jean-Michael Aulas prohlásil, že se v létě nepokusí získat Yoanna Gourcuffa, hvězdu konkurenčního Bordeaux. Aulas sice uznal hráčovy kvality, ale zároveň přiznal, že jeho cena je až příliš vysoká.

Gourcuff na sebe skvělými výkony upoutal pozornost celé Evropy a neustále se mluví o zájmu několika klubů, naposledy třeba o londýnském Arsenalu. Francouzský záložník pomohl loni Les Girondins k titulu v Ligue 1, ale letos již tolik nezářil, což se také podepsalo na výsledcích Bordeaux.

Nicméně to neubralo na spekulacích, které spojují 23letého fotbalistu s letním odchodech z Parc Lescure, který by měl opustit po světovém šampionátu. Jedno je ale nyní jisté. Novým Gourcuffovým zaměstnavatelem se pravděpodobně nestane Olympique Lyon, jehož prezident Jean-Michael Aulas prohlásil, že Bordeaux požaduje příliš mnoho peněz.

"Gourcuff nás zajímá, protože si myslíme, že je to dobrý hráč, ale o přestupu nejednáme, protože jeho cena se pohybuje mezi 25 až 30 miliony eur," zdůvodnil nezájem ze strany Lyonu Aulas. Gourcuffovi tak nezbývá nic jiného než čekat, zda za něj některý tým takovou sumu vysází.

Autor: Ondřej Holzman / teamtalk.com

Komentáře (933)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele